Bakancslista játék (beszélgetés)
Én ostoba tarajas, meg elfogadtam a 3 ajándék extra kártyát és így - még mielőtt kikértem volna következő napi feladatot - elvesztettem a kártyám ami aktiválta a napi feladat lehívását.
Holott, ha nem kérem le az ajándékot, még legalább 2x is kitalálhattam volna a napi feladatot.
:(
Ohh, de gügye vagyok, 34 perc múlva jár le a heti teljesítményteszt, igazán ráértem volna leadni a kész célt kicsit később.
Nemmmm tanul az ember lánya semmiből :D
Napi feladat jutalom:
160.
4 akciópont (ha hiányzik annyi),
10 teljesítménypont,
7 akciópont fejlesztés az aktuális Jokeredbe
Még mi mindenre bukkanhatsz, ha ismételten elolvasod a Szabályzatot, miután már egy játszol. (Másoknak is javaslom)
Ez így szerepel benne:
"Napi ajánlat
Extra kártyákat a Napi ajánlat oldalon is szerezhetsz - minden naptári napon másik 4 kártya kerül a kínálatba. Ezeknek a kártyáknak a megszerzéséhez 3 különböző kártyára van szükséged, minden ajánlat mellett látni fogod, melyek azok.
Az így szerezhető 4 extra kártya minden nap más, az ajánlatok éjfélkor cserélődnek.
Ugyanazt az extra kártyát többször is megszerezheted ugyanazon a naptári napon.
A 75. teljesített céltól a Napi ajánlat lista kibővül néhány képes kártyával, melyeket akciópontból vásárolhatsz meg.
Ó, nem is tudtam, hogy ilyen is van 😁😁😁
Már a 75. célodat is teljesítetted! Gratulálunk!
Mostantól a napi ajánlat kínálat kibővült számodra, már akciópontért is vásárolhatsz 6 darab képes kártya közül (a kártyák naponta változnak). Egy-egy kártyát akár több alkalommal is megvásárolhatsz az adott napon - áruk egy naptári napon belül nem változik.