Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Bácskai krémes recept

Bácskai krémes recept

A Bácskai krémes hozzávalói:
25 dkg liszt
5 dkg zsír
5 dkg porcukor
1 dkg szalakáli
Krém:
3 csomag vanília puding
8 dl tej
25 dkg margarin
25 dkg porcukor


A Bácskai krémes elkészítési módja:
Az anyagokat annyi tejjel, amennyit felvesz összegyúrjuk és tepsi hátán, két lapot sütünk belőle. Krém: 3 csomag vaníliapudingot 8 dl tejjel péppé főzünk, 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt péphez adjuk. Ezt a krémet a két lap közé töltjük. A tejére 2 tojásfehérjéből és 14 dkg porcukorból gőz fölött habot verünk. A tésztára kenjük, és végül kakaóval meghintjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A bácskai krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook