Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Babos lecsó recept

Babos lecsó recept

Elkészítési idő 75 perc

A Babos lecsó hozzávalói:
50 dkg darált hús, 30 dkg bab, 6-8 db paprika és paradicsom, 4 db hagyma, só, bors, olaj, fűszerpaprika.


A Babos lecsó elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, darált húst és az előző este beáztatott babot, felöntjük vízzel. Néhány perc főzés után hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket, sózzuk, borsózzuk. Puhára főzzük, melegen tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 4. 17:43
A babos lecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook