Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
ja, úgy nem. Arra értettem, hogy egyvalaki 5 percenként szavaz és úgy nyer a képe.
Én is szavaztam. Magasan vezettek. 11 szavazat volt rátok, a második helyezettre 2, az összes többire 1 szavazat van. De egyébként tényleg a tiétek a legaribb.
miért? amikor több gép is egy címet kap, és ha másvalaki másra akar szavazni azt sem engedi
már 11, :-)
kiraktam az üzifalra az iwiwen
igen, ráadásul az ip cím szerint, mert a volt melóhelyem egy ip cím és nem tudnak a kollégáim csak egyszer szavazni az egész rendszerről
de tényleg csak egyszer lehet szavazni egy gépről?
akkor jó, de még messze van a hónapp vége
szavaztam én is,már 8 szavazat van rajta és ő vezet
Jaj ez nagyon tetszett,pont erre volt szükségem,hogy feldobodjam.
én meg közben nagy takarítást csinálok, illetve csinálnám csak Zsolti ébren van és garázdálkodik mellettem, majd ha alszik folytatom
:)
atyaég!!!!!
na, mennem kell, további szép napot, lehet még délután idetévedek:)
:D:DD:D:DDD::DDD
Leesek a székről mindjárt:DDDDD
jaj én azon akadtam ki, hogy volt olyan fórumtéma is amit egy 17 éves lányt írt ki Nyusszancs névvel, hogy segítség nem merek a barátom heréihez nyúlni:-)
segítettem neki:
Nyusszancs maradj a répánál !
csajok, micsoda fórumcím!!!!
13-18 éves budapesti és környéki lányok!!!!
Mit keresnek itt ilyen fiatalon, úristen.
szabályzat szerint 18 éven felülieknek szól a portál, nem?
köszi, köszi , köszi :-)
iwiw-en is rakjátok ki az üzi falra mert félek az első kép csinálójától, nem azért mert nem szép a képe de az előző szavazást is megnyert majd nem 500 szavazattal egy gépről egy szavazat mehet csak, szóval a papák is beszállhatnának .-)
én is, és én lennék a 27-es, mert ez a naplód valamiért még nem volt bejelölve.
csajok gyorsan a naplómba, és szavazni Zsoltira és Bessikére!!
ide nem írom aki a linket, mert spamnek minősül már
:D:D
Na az nem lenne rossz:)
ó Vandával bölcsiset játszanának és a picike kötelességük lenne aludniuk, és nekünk is :-)
Hajni meg arrébbmenne:( Nem lehet neki olvasni:( Remélem ez fog azért változni majd.
Vanda kivenné a kezéből és leülne mesét olvasni nekik:)
he-he. tépkedhetné a könyveket Hajnival. Ma is kivégzett egyet:( A borítóját meg sem találtam egyenlőre.
További ajánlott fórumok: