Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Sziasztok!
Na, mostanra olvastam végig a fórumot. Örülök, hogy nektek is tetszik a nyuszi. Igazából főleg Szabolcs műve, én csak segédmunkás voltam. ő volt az, aki megtervezte, én ált. csak a pelus végét fogtam, hogy ő tudja tekerni, aztán meg én gumiztam.
Közben Kristóf is felébredt, Szabolcs is folyamatosan sms-ezget, azért írok ilyen ritkán.
Maximálisan igazad van!
Én is pl a kitörölt bejegyzéseket is benn hagynám mert hozzátartozik az életemhez.De hát azért ezt itt így talán még sem...és ez valahol zavar.
Márti nagyon köszönöm hogy leírtad ezeket.
Nem, ha levonom akkor 38 és semmi más tünete nincsen.
Levontál belőle 5 tizedet, és úgy 38,5?
Egyébként 38 fok alatt azt mondják, hogy nem kell lázat csillapítani. Meg szerintem ne kúpot adjál neki, mert a Nurofen sokkal jobb, nem is szenved vele annyit, és legalább annyira leviszi a lázat. (Vagy esetleg a Panadol).
A lázon kívül van más tünet is? Mert létezik egy olyan betegség, hogy 3 napos láz. Mi már átestünk rajta. Nem vészes dolog.
3 napig lázas, és semmi más tünete nincs. Az orvos is csak annyit mond, hogy tüneti kezelés, lázcsillapítás, ha 38 fok fölé megy.
3 nap után pedig a fültőtől, nyaktól indulva egészen derékig sok-sok apró, piros kiütés jelenik meg rajta, ami 1-2 nap alatt eltűnik. Azzal semmit nem kell csinálni.
Egyébként herpesz vírus okozza, ezért ilyenkor nem szabad társaságba menni, mert fertőz.
Nem biztos, hogy ez a baja, de ha semmi más tünete nincs, akkor ez a legvalószínűbb. Nem kell miatta aggódni.
Márti, sztem nagyon szupi a nyuszi!
Lia, sanálattal olvasom, hogy nem írsz ide többet!
Toprengo!
Mi a baj, miért voltál este szomorú?