Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt!
Csak bekukkantok, mert aztán vár a nagy takarítás egy kis főzéssel megspékelve.
Mindenki jól van?
Szabi ritkán ilyen, ha így folytatja majd megcsinálom, hogy semmit nem pakolok el egész nap, na akkor majd nézhet nagyokat.
Egyébként itt sok dolognak nincs is állandó helye, és a helyhiány nehezebb rendet tartani.
Kórház után engem gyönyörű rend fogadott, akkor Szabi mindent megcsinált szó nélkül. Lehet, el kellene mennem szülni.
Hi-hi, vegyél lottót:)
Kinni nálunk Pityesz szerencsére leszokott arról, hogy a szememre hányja a kupit. Belátta, hogy teljesen sziszifuszi meló az elpakolás és a porszívózás is. Amikor Hangával hazajöttünk péntek délután, megkaptam, hogy mekkora rendetlenség van a lakásban. Basszus két napig kórházban voltam, az anyja itt turnézott, ő szabin volt, mégis én voltam a hibás, hogy mindenhol gyerekruha és szennyes volt szétszórva. Jó fej, mi? Ráadásul amikor hazaértem én álltam neki rendet rakni, meg mosni és teregetni. No comment. Mára ez elmúlt.
Sziasztok!
Korán keltünk ma. Azt hittem reggel kitört a háború a kiságyban, nagy durrogás recsegés ropogás után kaptam egy óriás csomagot.
Nem igazán tudtam ma jönni!
Jó éjszakát mindenkinek!
Itt vagyok, csak esik szét a net:(
Töprengő küldtem a hova leírását, szedhető terhesen és szoptatás alatt is.
Hát igen.
Csajok? Muffin?
:D
Még jó, hogy nem próbáltátok ki, mert lehet kicsit összetörtetek volna. Azért mi is próbálkoztunk ma az árokba csúszással (álló autóval), de nekünk se jött össze (ja és Apa vezetett)!
még szép:)
A suliban, amikor traktort tanultunk vezetni, kérdeztük a srácot, hogy mi lesz, ha beborulunk az árokba és összetörik a traki? Mondta, hogy semmi baj, majd géptangyakorlaton megszereljük, kijavítjuk. De azért nem próbáltuk ki.