Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
hát pedig abból a korból szépen kinőtt, amint a súlya is mutatja:)
mostanában pici babát játszik
6-15, de 2-230 ig fent volt kajált még éjjel is
Nálunk se volt fekete csak lilás aztán sárga majd 2 hét alatt levált.Most nő neki még nem tudom milyen lesz.
Hanga sem. Szerintem 11 előtt nem is fog. Valamelyik na úgy kellett megerőszakolni, hogy 13 órakor aludjon, pedig 7-kor kelt fel. Zsolti ma meddig aludt?
na igen.
Zsolti még nem alszik
Ha nekik ez a megszokott és így természetes, sose fogják megérteni sajnos.
az de én hiába mondom nekik
jajj ez annyira gyerekes nem? És egy kicsit szánalmas is szerintem.
volt olyan, hogy még csak jártunk de anyós engem fűzött, hogy mondjam Robinak, járjon velem a munkahelyi kajáldába, mert ő nem akar főzni neki,
de nem mondta volna meg , áhh
ó pont ebből a részből van a legjobban elegem, mert a Robi családjában mindenki csak üzenget de nem beszélgetnek, csak üzengetnek :-S
és ha valami van persze a postás a hibás:-SS
Monnyuk Robi is bejelenthetné a dolgot, egyrészt az ő anyja, másrészt ő akar valamit.
hát igen, de ilyenkor ővan megsértődve és csapkodja az ajtót és én nem szólhatok vissza hiszen az ő háza
Mintha anyósnak annyira számítana az a fél óra:( A fiának meg igencsak.
jujj. Szépen visszanőtt neki? Mondjuk Hangáé nem feketedett be, csak lilás inkább, lehet, hogy le sem esik neki.
anyós és Robi holnap vágják a tyúkokat, Robi mondta, hogy szóljak anyósnak ne hétkor kezdjék hanem egy kicsit később fél nyolckor, amit megértek hiszen minden nap fél ötkor kell fel.
Anyósnak persze nem tetszett mert jött a válasza akkor aludjon egész nap.
Mostanában olyan bunkó beszólásai vannak,,
Meg bírom amikor engem kritizál, hogy nincs minden mindig a helyén, ők csak ketten laknak és egy gyerek sincs még sincs soha rend.
Sziasztok!Megvettük a fenyőt,ez is meg van legalább.
Hanga ujjának jobbulást,átérzem helyzeted Bezsa már elvesztette a kisujjáról a körmét.
Na majd megfontolom. De mintha már nem lenne annyira dagadt, csak színjátszós szegénynek.
amikor alszik akkor rakd rá
Szerinted meddig marad rajta, hi-hi:)
rakj rá neki vizes borogatást
nekem is írd meg, hogy hova nem szabad regelni, köszi
annyira azért nem buci, meglátjuk a homeós bogyó segít-e, amit Kinni írt, ha hétfőn még nagyon ronda, akkor elviszem, mert iderángatom anyóst, hogy vigyázzon a Hajnira.
Írtam privit, lehet kicsit zavaros.
ha nagyon be van dagadva én elvinném, most szerencsére ez a hideg kicsit visszább fogta a járványt
További ajánlott fórumok: