Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Babavárás és szomorúság fórum

Babavárás és szomorúság (beszélgetős fórum)

18. Vituli
2018. aug. 24. 19:27

Sziasztok!

Kerestem fórumot amiben még csak várjuk hogy megfoganjon a baba és benéztem ide:-)

Engedjétek meg hogy csatlakozzak.

Nekem is volt mélypont a párommal és néztem a telot.

Kapcsolatunk elején mindent elmondott...mert volt rá egy normálisan reagáló nő.Aki megérti hogy vannak még hivatalos ügyek a volt feleséggel.

Aztán valamiért nem voltam magamban biztos és átfordítottam féltékenységbe az ügyet.

Onnantól törölte az üzenetet de nem azért mert titkolta hanem mert a csaj neve hallatán is hatalmas hisztit csaptam,és kerülni akarta ezt.

Rájöttem hogy én magam tartom rettegésben őt ezzel és nem lesz jó vége,veszekedés,bizalmatlanság majdnem külön váltunk.

De én akartam változni,és visszanyertem a bizalmát hosszú idő után hogy ne féljen elmondani bármit és normálisan fogadom.Azóta már biztosnak érzi a kapcsolatunk és babát szeretne,addig nem volt biztos benne hogy közös az utunk.

Nem tudom mit fogok érezni ha babát várok de biztos hogy az önbizalmamat megviseli majd a testem változása.

Nyiss most te felé,ha kedves vagy és szerethető,nem piszkálom,türelmes vagy biztos ő is felém fordul újra.Semmiképp ne menj el most a számonkérés felé,mit érsz vele?Veszekedtek tovább..inkább légy jó társaság és szerethető.

Lehet hogy flörtölt de ez már azért mert nálad nem kap valamit meg nem érzi jól magát.Inkább tegyél meg mindent a részedről hogy jó legyen a kapcsolat,gondolkozz mielött bármit hozzávágsz a fejéhez,lehet késöbb már nem is érzed olyan nagy dolognak és bánod hogy mondtad neki.

17. 82b19139c2 (válaszként erre: 1. - Melon83)
2018. aug. 23. 12:10
Én nem azon idegeskednék, hogy belenéztem a telefonjába hanem azon, hogy flörtikézik..Ez amolyan "legjobb védekezés a támadás"-nak tünik részéről. Igaz nem kellett volna belenézni, na de nehogy már ő legyen megsértődve. Azért kicsit komolyabb dolog,hogy mást hivogat meg flörtöl főleg, hogy ezelőtt sosem néztél a telefonjába. Csak nem véletlen volt az a női megérzés.
16. c55209c4be (válaszként erre: 11. - Simple)
2018. aug. 23. 07:34
Miféle házasság az, ahol külön kassza van?
2018. aug. 23. 06:30

En meg úgy vagyok hogy "nem.zörög a haraszt ha a szél nem fújja"

Figyelj rá azért !

14. globus (válaszként erre: 11. - Simple)
2018. aug. 22. 23:02
Mi baj van a közös bankszámlával? Mi még közös kártyát is használunk :) Tudjuk, hogy szabálytalan, eddig sehol nem szóltak miatta.
13. Hné80 (válaszként erre: 11. - Simple)
2018. aug. 22. 22:51
Szerintem meg természetes pl. a közös kassza. Nem kell beszámolni, ez a bizalom!!!! Miért is nem tudhatnád a levelezését? Titkolni valója lenne talán? Beszélgetés mindennek az alapja, különben cseszheti a házasságát.... Bizalmaskodni egy másik hölggyel hát lehet repült volna a telefonja....
12. lapbarna (válaszként erre: 11. - Simple)
2018. aug. 22. 19:46

A közös bankszámla számodra a bizalmatlanság jele?

Atyaég.

11. simple (válaszként erre: 4. - Loch ness)
2018. aug. 22. 18:29
Szerintem meg ez az alap, és normális, hogy mindkét félnek van privát szférája. Sosem értettem meg azt, akinek a házastársa tudja például a jelszavát az e-mail fiókjához, de azt sem ha valakiknek közös bankszámlája van. Miféle házasság az, ahol ennyire nincs bizalom?!
2018. aug. 22. 16:51

Szerintem egy házasságban nem ez az intim szféra. Hanem az, hogy pl. hagyom félrehúzódni egy könyvvel, vagy ha látom, hogy bántja valami, nem akarom azonnal kiszedni belőle stb. Titkolózni egymás előtt semmiképpen nem szabad, mert az a házasság alapja.


Melon, nem tetszik az utolsó hozzászólásod első része. Nem te vagy a gyerek a kapcsolatban, hogy "többet nem csinálom". Az életedet azzal keseríted meg, ha mindent elnézel neki, és akkor is magadat hibáztatod, amikor nem te vagy a hibás. Tényleg jó, ha megbeszélitek, megoldjátok azt, amiről úgy érzed, elromlott, de ne bocsánatkérő alázatoskodással állj hozzá, hanem egyenrangú félként, akinek inkább van számonkérni valója, mint a férjednek. És ha tényleg ártatlan dolog is lett volna, akkor is vegye figyelembe, hogy ez neked rossz, bizonytalanságot okoz benned - ennyi magyarázat elég is kell, hogy legyen neki.

2018. aug. 22. 11:33
köszönöm a válaszokat. próbálok megnyugodni. Tudom hogy nem kellett volna elolvasnom, mert intimszféra, és ráadásul saját életem keserítettem meg. Több ilye nem csinálok, már csak magam miatt sem.nincs benne semmi biztos, de mégis rossz érzés. inkább csak ilyen bizalmaskodás. Hát ez van, át kell gondolni, hogyan tovább, mit kéne változtatni a kapcsolatunkban, mert valami elromlott nálunk az biztos, még ha nem is történt köztük semmi..
8. c55209c4be (válaszként erre: 7. - Levarosbukta)
2018. aug. 22. 10:27
Egyetértek, legyen intim szféra, de ha gyanús a másik viselkedése, esetleg meg is kérdezed, ő meg teszi az ártatlant, akkor valahogy csak meg kell tudni mi van. Az is egy megoldás, hogy belenézel a telefonjába.
2018. aug. 22. 10:09
Nincs igazatok. Minden kapcsolatban kell hogy legyen saját, intim szférája az embernek. A telefon is ebbe a kategóriába tartozik. Ugyanúgy ahogy nem nézünk bele párunk levelezésébe - legalábbis engedély nélkül - úgy nem nézünk bele a telefonjába sem, és egyáltalán nem azért mert a másiknak esetleg van takargatnivalója, hanem a bizalom miatt. A W.C, a fürdő is ugyanúgy magánterületnek számítanak. Oda is csak a másik engedélyével megyünk be.
2018. aug. 22. 09:36

Egyetétek azzal, hogy ha nincs takargatni való, akkor semmi nincs ha a másik belenéz a párja telefonjába. Mi folyton nézegetjük egymásét, sőt szólunk is, hogy mit kapott a másik és a férjem is felveszi az én telómat és ő is kéri, hogy vegyem fel, ha ő nem tudja. Nem is értem miért kell emiatt felháborodni.Ezek szerint van takargatni valója. Viszont az sem jó, hogy nem beszélgettek, pont ezt meg kéne beszélni.

Szóval egyetértek az előttem szólókkal. Fura helyzet az biztos.

5. c55209c4be (válaszként erre: 1. - Melon83)
2018. aug. 22. 08:51
Kukucsnak igaza van, ha nem csinált semmit, miért akad ki. Próbálj meg nem idegeskedni, bár ezt most elég nehéz lehet, viszont figyeld a viselkedését.
2018. aug. 22. 08:49

Nekem eleve furcsa, ha egy házaspár két tagja nem nézhet bele nyugodtan a másik telefonjába vagy levelezésébe. Természetesnek kellene lennie. Mi titkuk lehetne egymás előtt? Az a baj, ha van.


Szerintem maximum akkor lehetne kiakadva (bár a fenti véleményem fényében akkor sem), ha tényleg semmit nem tett volna. De így, hogy flörtölget, még ő akad ki rád? Szerintem sürgősen tisztázni kellene vele, hogy ezt te nem viseled el, mert ha ő viselkedik így, és még te érzed rossznak magad, akkor fennáll a veszélye, hogy előbb-utóbb lábtörlőnek fog használni.

3. EsztyMorgan (válaszként erre: 2. - Kukucs10)
2018. aug. 22. 08:19
Egyetértek. Nem kiabál az, akinél nem ég a ház. Még nem terhes állapotban sem kéne flörtölgetnie melletted. Mi lesz ha majd megszületik a pici?? Megmondom én: neki majd feltöltődés kell meg csend, miközben éjszaka ő jókat alszik, még te nem.. ha most kakikupacnak kiált ki, akkor ő mi?
2018. aug. 22. 07:56

"Egy kis flört" miközben te babát vársz,ez nem sok jót vetít előre,ha már most flörtölget.Ha nem csinált volna semmit a kolleganőjével,akkor biztosan nem akadt volna ki ennyire.

Érdekes egy fickó lehet.

2018. aug. 22. 06:34
El vagyok keseredve. évek óta vagyunk együtt a férjemmel, és pár napja belenéztem a telefonjába kíváncsiságból. Egy kolléganője hívta, és ezután éreztem úgy hogy meg kell néznem. Igazából nem volt benne semmi, vagy mégis egy kis flörtnek nevezném, ezzel a lánnyal. Viszont a kis akcióm kiderült, és nagyon ki van rám akadva, hogy belenéztem és nem bízok benne. Amugy soha nem csináltam ilyet még. Jelenleg nem beszélünk, ami nagyon megvisel, mert babát is várok. Félek hogy baja lesz a kicsinek az idegeskedéstől. Mitévő legyek, tényleg ilyen szörnyűséget tettem? köszönöm melon

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook