Én meg azt nem ismerem. Hol lehet megnézni? (Bár nekem mindegy, hogy fiú lenne-e vagy kislány.) Én nem használtam a Jónás módszert, de utólag megnéztem, és kislányt írt a kislányomra.
szia.sok sikert nektek is mikorra várható a következő havid?én már hallottam róla de az az igazság hogy ilyenekben mi nem hiszünk inkább a tudományos hátterű dolgok
Ismeritek a Jónás módszert? Egy barátnőmnek két fia volt, és kislányt szerettek volna. A férje nem volt hajlandó résztvenni különösebben abban, hogy kifejezetten kislányra "gyúrjanak", de a Jónás módszerbe beleegyezett. Két éves a kislányuk... Ha ismeritek, akkor nem írom le, hogy miről szól a módszer.
Sziasztok! Nekem egy fiam (20 éves) és egy kislánmyom (fél éves) van, és arra gondoltunk, nem zárkózunk el egy kistesó elöl. A szülés után még csak május végén jött meg először, tehát innentől "élesedik" a próbálkozás.
:) végülis mi is persze ugyan úgy örölünk a fiúnak is lényeg h egészséges legyen és minden rendben menjen de mi megpróbáljuk a leírtakat aztán majd kiderül :)
Nekünk ez a 2. próbálkozós hónapunk, szintén 2 fiunk van! :)
Nekem vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött, teszt negatív és szerintem nem is sikerült... Múlt hónapban is késett, de mégsem voltam terhes! A 32 napos ciklusom úgy döntött elkezd kitolódni...
mi május végén keztünk a projektbe van már 2 fiunk és most nem bánnánk ha lány lenne próbáltunk tenni is érete.17.én kell jelentkezni a havimnak.múlthét csütörtök este kezdődött baloldalt hasszúrás pénteken éreztem sokszor azóta elmúlt néha viszont azóta is érzem de csak picit.fel van puffadva a hasam és nem bírok húst enni azóta rá se bírok nézni.nem tudom mi lehet kíváncsian várom a jövőhetet