Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
Na lányok, nektek már annyit szurkált meg böködött a petefészketek, hogy most nekem is elkezdett böködni (amúgy soha nem szokott), bár azt hiszem ezek inkább amolyan "empátia-fájások". Szép estét nektek!
Pusz!
Nem tudom már az idén valahogy még jobban várom a Karácsonyt, mint eddig. Lesz most új függönyöm is, ami talán majd 2 héten belül kész lesz meg szeretem díszítgetni a lakást a gyerekek is élvezik.
Ja a károgásod nem volt hiába való, azért riasztott be a doki is magához, csak mire beértem Vácról Pestre az kis idő volt.
Sok a munkád?
Készültök már a Karácsonyra csajok?
na itt vagyok újra lányok!
Munya, fogmosás közben méred a hődet? Azt szokták mondani, hogy ágynyugalomban kell, amíg nem keltél fel. Persze ezt nem mindig lehet megvalósítani tudom...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
- Két alkalommal is próbálkoztam a 90 napos diétával, de hízni kezdtem és abba hagytam. Évekkel ezelőtt működött! Most vajon miért nem?...:(