Babatervezés 2016 év vége - 2017 (beszélgetés)
Sziasztok! olvasgattalak titeket,Drukkolás megy ezerrel mindenkinek! :)
Én még új vagyok itt,egy barátnőm ajánlotta ezt az oldalt:)
elég sokáig visszaolvastalak titeket,láttam hogy van külön csoportotok is,ahol kicsit személyesebben is lehet dumcsizni :) Örülnék,ha bevennétek,de persze ti döntitek el.
A történetem röviden annyi,hogy augusztus óta próbálkozunk a babával,eddig sikertelenül. Elmentem orvoshoz aki elküldött labor vizsgálatokra és kiderült hogy alacsony a progeszteron szintem. most 28.án megyek magánorvosomhoz ő ir majd fel gondolom erre gyógyszert. Szivesen csatlakoznék hozzátok,ha nem bánjátok,jó megosztani az érzéseinket olyanokkal akik ugyan arra vágynak,mégpedig egy kis babára :)
Neoem még mindig hangulatingadozásom van. Feszült vagyok, másik pillanatban sírni tudnék. És az alhasam érzem már 4-5 napja.
Én se bírok a teszteléssel várni :D rengeteger olvastan mostanában ebben a témában és nagyon sokaknak negatív a teszt, miközben már terhesek.
Szerintem ez a mensi utáni teherbeesés csak azoknál lehetséges, akiknek nagyon rövid a ciklusa. Ha 23-ára várod a mensit, akkor most ovulálsz valamikor, mert a peteérés és a menstruáció között kb 14 nap telik el. Ez a luteális szakasz nagyjából mindenkinél hasonló.
Bújjatok össze ma is, sokat nem veszíthettek vele.
Ha 23-án kellene megjönnie, akkor elvileg pont ma van az ovud!
Vegyél ovutesztet vagy/és mérd a reggeli hőd, ezek sokat segítenek, hogy követni tudd, hogy éppen hol is tartasz a ciklusodban.
Van olyan, hogy ovulációs vérzés, barnázás, szóval ezek jót jelenthetnek, ahogy a hasfeszülés is.
Hajrá! :)
Lehet én is veszek a legközelebbi után.
Amúgy most furi... Elméletileg most lenne peteérésem, vagy a fene se tudja, hogy előbb volt-e, de ma kicsit véreztem csak a papír lett olyan, és már négy napja feszül a hasam. 23-án kell majd csak megjönnie. Igazából nem értem, de bemagyarázni sem akarok semmit. Mindenesetre nem volt nekem még ilyen az elmúlt 6,5 év alatt. Jah, és a múlthéten feszültséggombóc volt, mindenre ugrottam. Nem tudom, hogy esetleg baba lenne a dologban? Nem akarom belelovalni magamat.
Szia,
nekünk a december az első próbálkozós hónap, most fog megjönni, és utána mindent bele. Én fogok venni ovulációs tesztet, miután megjött. Sosem használtam még ilyet, de egy próbát megér.
Sziasztok,
Nekem ma van az első inszeminációm. Van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Mi is három hónapja próbálkozunk. Viszont van olyan problémám, hogy letettem a gyógyszert még augusztusban. A múlt hónapban hat napot késett. Most nem tudom, elvileg akkor is a 12. nap körül kell, hogy legyen peteérésem? A másik meg, hogy nem is tudom, hogy minden hónapban van-e peteérésem, mert nekem egy petefészkem van. Amióta letettem a gyógyszert, megértem, de múlt hónapban semmit nem éreztem :( dokihoz meg elég macerás eljutni (mindig akkor rendel, amikor dolgozok).
Alig várom már, hogy összejöjjön. Remélem sikerül még munkahelyi stressz mellett is :)
Mindenkinek szép napot!
Szia !
Mi is probálkozunk egy ideje. Én ebben a hónapban ovu teszteltem, de sajnos semmi. Ma van a 16ik nap, a 10ik óta csinálom . Már ezt a hónapot feladtam..ráadásul most össze szedtem valami gombás fertőzést, úgyhogy most lőttek az összebujásnak .. szept.ben mikor voltam nőgyógyásznál az a 18ik napon volt. Akkor ő uh.on látta hogy volt pete érésem..lehet ez a hónap kinaradt, pedig szép lett volna egy pizitiv terhességi teszt a fa alá...
Sziasztok. Mi 3 hónapja tervezzuk a babát, igaz ez az 1. hónap, amikor úgy igazán oda tudtunk figyelni az ovum-ra, eddig mindig közbejott valami, egy virus a páromnak, nem várt utazás stb...
Dec. 16-ra nem várom a menzeszem, ez a 1,5 hét egy örökké valóságnak tűnik. :) Bízom benne, hogy hamar összejön, tudom, nem szabad rágörcsölni, de hát könnyű is azt mondani:)
Még nem használtam ovu tesztet, ha ez és a következő hónap is sikertelen lenne, szerintem veszek. Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Mindenkinek nagyon szurkolok, remélem minél több jó hírt tudunk megoszani egymással. :)
Nekem mindkét babám elsőre összejött pedig a kisfiamnál azt mondtam, hogy tuti nem jön azonnal össze.
Tesztelés.. igen, most még tényleg korai lenne. De 12. dpon teszteltem mindkét babámmal, a legjobb kivárni, hogy késsen de valakinek könnyebben megy, másnak nehezebben, a harmadiknak meg sehogy és tesztel 1-2 nappal előtte.