Babatervezés 2016 év vége - 2017 (beszélgetés)
Az biztos, hogy nem egyszerű nem rá gondolni.
Nekem szerintem meg fog jönni. Az egy dolog, hogy még mindig kínoz a gyomorégés. De fájdogál a hasam és ma sikerült elbőgnöm magamat négyszer :(
Nektek szurkolok :)
Nem tudom. Ma már kicsit fájt az alhasam :( lehet, szerdán csinálok, ha nem jön meg. De szerintem meg fog.
Tegnap itta. Szódabikarbónátot, az se hatott. Ittam citromlevet ma, az se segített. Már egy nap ég az egész nyelőcsöven is :(
Köszönöm.
Bár most úgy érzem, a nemvártat "várom". Felerősödött a mellfeszülés...
Igen. 😁
Te csinálsz tesztet valamikor a napokban?
Az jó, ha tudod előre, hogy meg fog jönni.
Mondjuk nekem az erős mellfeszülés és a vele járó erős fájdalom az egyértelmű jele. Ami most nincs. Csak olyan furcsán telt, de nem fáj.
Am. keddre nem várom, ma van a 25.nap.
Szia!
Jól vagyok köszönöm. Február 27-re nem várom. Az még 1 bő hét nem tudom, hogy fogom kibírni valahogyan csak ki kell. Bár én már előtte tudom, hogy meg fog-e jönni, majd meglátjuk.
És te?
Ez így van!
És veled mizu?
Hát éppen lehetséges 😄
Holnap már vasárnap, úgyhogy hipp hopp kiderül :-) mikor tesztelsz?
Tudom, közhelyes, de próbálj ne mindent babás tünetnek gondolni. Pl hogy azért jársz sokszot pisilni, mert felfáztál vagy sokat ittál. Ezzel megnyugtatod magadat. Aztán lehet, hogy mégis babás tünet és a pozitív teszt láttán nagyobb lesz az öröm :) megjegyzem, hogy ezt alkalmazom saját magam is.
Vagy hogy megszédültél: lehet, csak a front. Eléggé meg van kergülve az időjárás.még ha előtte soha nem volt ilyen. Mert ha mindenben a babát látod, csak rápörögsz teljesen.
Nagyon kíváncsi leszek a teszteredményedre :)
Én csinálnék, de nekem még csak a 24.napom lesz reggel. :(
Pedig, úgy érzem, sikerült.. Mondjuk így még nagyobb lesz a csalódás, ha mégsem.
Próbálom nem beleelni magam, de ez az állandó pisilési inger nem hagy nyugodni. Ráadásul ma nagyon megszedultem, le kellett ülnöm kb két percre, remegett a kezem is.
Mondjatok vm biztatot, vagy hutsetek le!! Légyszí!! :(
Nekem annyi, hogy mellem nem feszül annyira, sőt szinte egyáltalán nem, és nem is fáj.
Ja, és a hőm két napja 37,1...ha ez jelenthet valamit...
24.napon vagyok, 27-38-as ciklusokkal.