Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Jól teszed, de már most is szép erős. :)
Mi ma lettünk 11 hetesek. ❣️
Neeee 😢😢
Nagyon sajnálom!
De hátha… 🙏😞
Figyeljetek, ha ez csodagyerek, még mindig lehet az, hogy hétfőn odamegyek és közli, hogy amúgy meg jól van :D
Nyilván ennek kb nulla az esélye, de a pakliban akár benne is lehet.
Ezt a babát egyszer már úgyis feladtam, még egyszer nem tudom elsiratni, szóval nincs más hátra, mint előre.
Hát lányok, helyzetjelentes.
Görcs nincs. Egyáltalán.
Néhány órája kezdtem el barnazni, kb egy órája pisilésnél egy nagyobb darab valami volt a wcben.
Most szintén egy darab, plusz torlesnel már jocskan elenk piros a papír.
En azt sem tartom kizartnak, hogy az a szikholyag amit a doki tegnap látott már ott volt hétfőn is, csak nem kerestük elég ideig. De ez a baba tényleg elhalhatott korábban, még hosszabb ciklussal is túlzás lehet a 3 hetes eltérés...
Hétfőn mindenképpen megyek dokihoz, addig nem, nézze meg, mi maradt még bent, és remélem nem kell hozzanyulni, kiurul magától.
Férjnek már mondtam, gondolja át toljuk e el néhány hónappal a műtétet. Én benne vagyok, hogy tavaszig adjunk a babának még egy esélyt, de aztán tényleg műtét, mert a kicsi 3 éves lesz és muszáj visszamennem dolgozni.
Köszönöm szépen!
Elvileg nekem nincs, csak azért kaptam fel rá a fejem, mert még sosem hallottam.
Nekem az van, hogy mindig a bal petefészkem aktív, (több uh és várandósságok, amikor látszik a sárgatestkeringés - is igazolták.
Persze, azért menj el október 4-én. :)
Nekünk is nagy nap lesz az, akkor megyünk a meddőségibe.
Köszönöm, hogy drukkolsz!
Igen, vasárnap-hétfőn ovuláció, ha a szokásos menetrend lesz. Figyelem majd hőmérővel, hogy megvolt-e. Az összebújással nem lesz gond. ;)
Szerencsére nem fáj a vizsgálat miatt, tegnap este már akcióztunk. 😊
De szép tesztek 😊
Örülök neked!
De jó MissKamm! Gratulálok nektek! Szép erős a teszted! :)❣️
Nekünk is kivizsgálás előtt jött a babó. Igaz, a ketteske, de reménykedek benne, hogy most már minden rendben lesz!🤗
Köszönöm! 🥰 Hát igen, ugye pont egy éve kezdtem ráparázni meg figyelni magam, tehát a "szoros" próbálkozás akkor kezdődött. Bármi legyen, most már tudom, hogy legalább képes vagyok rá! Képes rá a testem. Ez megnyugtató. És persze nagyon izgalmas. Pont mostanra értem el arra a lelki szintre, hogy szakember segítségét kérem a feldolgozásban, október 4-én megyek is azért. És akkorra foglaltam nőgyógyászhoz is. 😁
Plusz pont most kellett volna vérvételre időpontot foglaljak, hogy kezdődjön a stimuláció, így viszont iszonyat szerencse, hogy pont most jött össze! Torynak is pont kivizsgálás előtt. 😮
Én is túl vagyok átjárhatóságin, mindenen. Úgyhogy hálát adok az égnek, hogy pont most jelzett a testem, hogy nyugi! 😁
Neked is kívánom, hogy minél hamarabb legyen egy pozitív teszted és tapadós pöttyöd! ♥️ 2 év várakozás elég kemény. Lassan ovuláció jön neked? 🙂
MissKam, annyira örülök a két csíkos tesztednek!!! Gondolom most a föld fölött jársz, illetve inkább lebegsz. ;)
Remélem jó páran átélhetjük ugyanezt hamarosan.
JezebelSade, szerintem 32.nap még nem a világ, oka lesz annak, hogy késik. ;) Türelem két csíkot terem. ;)
Pillangó, ManóBubi, drukkolok Nektek is! Hátha azért minden rossznak ellenére még lesz valami pozitív ebből a hónapból.
Pillangó,
Gondolkodtam rajta, de sajna nincs itt a legközelebbi 2 városban Hycosy, és mivel a dokim felajánlotta, hogy a kórházban megcsinálja, éltem inkább ezzel a lehetőséggel.
Zia, a szűk petevezeték nem tudom, jelent-e rosszat. Neten rákerestem, 1 helyen találtam ezzel kapcsolatban "orvos válaszol" írást. Ott azt írta az orvos, hogy nem jelent problémát.
Én magamtól azt gondolnám, hogy így nagyobb az esély a méhen kívüli terhességre, ha esetleg elakad benne a petesejt. De majd rákérdezek jövő héten.
Én már nem tudom mi van 🤣
A stressz nálam mindent borított