Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok! Szeretném elolvasni véleményeteket a "problémámmal" kapcsolatban. 27 éves vagyok. Eddig mindig normálisan, pontosan megjött. Január 29-én kellett volna megjönnie, azóta néha enyhe, néha nagyobb görcsöket érzek (mint mielött megjönne). Kedden csináltam egy tesztet, de negatív lett. Szerintetek ettől függetlenül lehetek terhes? Mikor érdemes már felkeresnem az orvost? Párommal már 2 éve probálkozunk, és emiatt is izgulok.
nem hinném, hogy faszi
de csak azért mert olyan dolgokat írt amiket lehet, hogy egy faszi nem tudna úgy előadni, hogy hihető legyen
Csumi!!!!!!!Na bevettem a detralexet,majd fél óra múlva kb. a medrolt.Kíváncsi leszek.Valakinek még benne van a naplójában ez a csaj vagy (faszi)?
Akkor csináld úgy,hogy cigizzél amíg olvasol,ne fojtsd el magadba,csak olvass,cigizz....meglátod lesz hatása a tudatalattidra........
sziasztok
ma megyek suliba délután, szép napot Nektek!
Igen tudom!
És most nagyon mérges vagyok magamra!
Újult erővel indulok neki...
Te is tudod,hogy a 3 szál cigi is nagy csapda.
Enye lányzó!Nem kellett volna!!!!!!!!!!!44
Szia Zsivikém, sziasztok lányok!
Tegnap vétkeztem sajnos 2x!
Nagyon agresszív vagyok, tegnap veszekedtem is...
Az anyagcserém kész van, teljesen lelassult, a hasam is fájt egész éjjel!
Leakartam szokni, de ha napi 3 szállal elvagyok úgy, hogy nem idegbetegeskedek, nekem az is jó, és annal is örülök. Mégsem napi 30 szál...
Huanita mi a helyzet?
ugye nem csábultál ál?
veletek mi a helyzet Évi ?
igazán köszönöm, valóban rég voltam, de sajnos az egész napos gép előtt üléstől estére már elfárad a szemem és az agyam, nem mindig van erőm gép elé ülni. De sokszor gondolok Rátok! :)
Szia Évici
beszéltél Flamingossal?
Szia Ági!De rég hallottam rólad!Szívből gratulálok!!!:-)
grata a 12. héthez, én a tesztet lefényképeztem és az kerül majd a babanaplóba...:) remélem, hogy minden rendben lesz és vehetek naplót :)
zsivi: köszönöm, természetesen írok majd, mi volt a dokinál és utána is! veled mi a helyzet, hogy álltok?
ne viccelj már
persze, hogy kell
Szis
Suívből gratulálunk és vigyázz magatokra
de azért szeretnénk megtudni mi is:)
Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a teszt.Képzeld,én máig nem mertem tesztelni.Nálam már egyszer a vérteszt eredményét is eltolták és tévedésből azt mondták,ikreket várok.Holott nem is voltam terhes.Képzelheted,milyen sokkként ért,mikor a teszt negatív lett ezek után.Na,azót nem mertem elővenni a házi teszetet.Félek tőle,hogy nem mutat majd.Na de már 12 hetes terhesen azt hiszem mégis megveszem a tesztet.Csak,hogy átéljem azt az örömöt.És hogy megmaradjon emlékbe.
Fúúúúúú nagyon gratulálok!
köszönöm nektek, és mindenkinek, aki próbálkozik, hatalmas türelmet és kitartást kívánok!! remélem, ti is átérzitek azt a boldogságot, amit én most! folyamatosan mosolygok... :)
még nagyon új a dolog és nagyon izgulok, kedden megyek dokihoz, hogy rámondja az áment. ne tudjátok meg, mennyire boldog vagyok!! 17-én mentem volna laoproszkópiára, remélem, így akkor megúszom...:)
További ajánlott fórumok: