Főzök várom,hogy teljenek a napok....naplómba írtam,kicsit furin érezzük magunkat.Apán is látom agyal egyfolytában,hogy mi lesz.jó is lesz már melózni,akkor gyorsabban telnek majd a napok.És ti?jobban van párod?el tudtok menni pihizni?
Állítólag Mamszli nézelődött a neten,33 hetes pocakfotókat,Kidobta a google és felismerte egyből.Csak éppen 2008-as bejegyzés volt,és nem ágika76 volt a nickname.Elkezdett terjedni a dolog,többen nyomozásba kezdtek,valaki a 4d képét is megtalálta a neten.És a legjobb,hogy megbeszélt velem egy találkát,mert közel lakunk.Mindent pöpecül leírt,hogy kék suzukival fog jönni.És pár órával előtte lemondta.Pont most akartam kérdezni tőle,mikor pótoljuk be.Erre ez történt.Sokan beírtak a naplójába,belinkelték a zt a blogot.Küldtem több privit is,de így hamar letörölte magát,kíváncsiak lettünk volna valami magyarázatra.nagyon beteg lehet!!!!!!!!
jól,köszi..megtettük amit kellett....most várunk.Mensi után két nappal taszteljek azt mondta a doki.És te?Várakozó állásponton vagy ugye?Mikor tesztelsz?