Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
igen, értem. ha beírod a gugliba, hogy jónás naptár, akkor ez első találatok között van egy, ami elmagyarázza, hogy mit kell átállítani, mikor hova kell klikkelni, hova mit kell beírni...
mert az én angolom is olyan satnya, hogy simán eladnának :)
most voltam uh-n, megkuksizni kolleganőm babáját. 37w-t betöltött, most már bármikor szülhet.
olyan jó volt nézni a kiscsajt :o
hÁT CSAJOK EZ NEM EGYSZERŰŰŰŰŰŰŰŰŰ-IGAZ,:)
De nem baj, szerintem össze fog jönni a dolog, legalább is én NAGYON BÍZOM BENNE!
Szia Julcsika :)
Nem, nem mérem még a hőmet, majd tesztelek, s ha nem sikerül,akkor hőmérőzök is a jövő hónaptól :)
Csajócák indítottam egy új topikot,ott is vagyok jó a téma,teherbeesés menü alatt van, segítséget fogunk kapni anyukáktól,akiknek már sikerült a babó...nézzetek majd be :)
Szia :)
Miért Te mikor estél teherbe a ciklusod szerint?Te is jÓNÁS MÓDSZERREL ?:)
méred a hődet? ha 7-én leesik, vagy hirtelen felugrik, akkor tuti a PÉ!
de a legjobb az, ha 2naponta elkapod az embert... akkor biztos beleesik AZ a nap :)
Jó reggelt lányok!
Angi, nagyon halkan grat! :)
Szerintem nem hülyeség, mert ha én papír szerint nézném mikor van pé-m, nem lennék babás, nekem ugyanis jóval elôtte van...
Sziasztok Csajok, mi újság van?Én pont most számoltam, (Julcsi tudását felhasználva :) ), hogy szept. 7-e felé lesz legközelebb csak peteérésem, tehát addíg várakozó álláspont :)
De vettem ovu tesztet is,amivel figyelni fogom, de a teszten akkora baromságot írnak, hogy költsük a pénzünket,mert azt írta, nekem 41 napos ciklusaim vannak, ami azt jelenti, hogy a nem várt mensi előtt a 14. napon van peteérésem, a teszt szerint már a 19. napon tesztelni kell folyamatosan :s......csak szórjuk a pénzt :D
Na mindegy, én nagyon várom már, hogy mi lesz a hónapban, remélem minden sikerül, megnéztem a Jónás napomat is, az már ebben a hónapban el is múlt-ez viszont érdekes, mert nincs is akkor peteérésem, tehát az egészet nem élrtem, de rengetegen esküsznek rá, hogy már az első alkalommal teherbe estek ezzel a módszerrel.
Ti hogy vagytok, minden rendben?:)
mindegy, csak kíváncsi voltam. nekem nem is mondott anno a doki méreteket, csak amikor már napok óta összeesőben volt (akkortájt volt ha jól emlékszem 8x13 mm)
ez az "ügyeskedés" jó szöveg... hmmm... szóval ügyeskedés=kiadós szex. kiadós=minimum 2 orgazmus (éndokim szerint)
akkor hétvégén vágd gerincre apát!!! :Đ
halvány csík is csík :Đ
ha ma vagy holnap megismétled, akkor már tuti erős lesz... és azzal már lehet hívni az orvost is :) GRT!!!
ja, jó reggelt :)
halihó csajok most teszteltem, mikor megcsináltam nem láttam egyáltalán 2. csíkot, aztán betudtam annak hogy nincs baba, mikor 1 óra múlva megnéztem volt rajta egy 2. csík,igaz elég halvány, de volt
szerintetek ez jelent valamit?
mennyi idő kell neki hogy ha van baba akkor erős legyen a csík?
wow!
mekkora a szép méret, ha szabad kérdezni?
Sziasztok.Angi986 holnap már nyugodtan tesztelhetsz ha terhes vagy akkor már ki kell mutatnia.Szoritok nagyon!
A többiekkel mi ujság?
Sziasztok Csajok!
Voltam dokinál UH-on, Mnyh szuper és két azaz kettő elég szép méretű tüsszőm van, ami pár nap múlva esetleg szép reményekre adhat okot :-)))
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!:)
Megint csak "beestem",elnézést!
Van egy kis lemaradásom fórumügyben,úgy tűnik:|,de "sajnos" én is dolgozom.
És izgulok most már erősen,de nem is ez a jó szó,hanem sokkal inkább az.. úútálom magam..
De csitt..:)
Ti hogy vagytok?:)
megyek csajok suliba
sziasztok