Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
nem igazán szedek, kellene?
mit?
szerintem a baba miatt, remélem hogy van, pénteken tuti tesztelek
csak az az egy aggaszt hogy a cici nem fáj, de nekem menszikor mindig fáj és azt mindják hogy ha lenne baba akkor még jobban fájna
neked fájt?
Szia!
Nem lehet, hogy a baba miatt?:)Nagyon szurkolok mikor akarsz tesztelni?
halihó csajok, még sehol semmi jele a menszinek
sajnos viszont ma haza kellett jönnöm a suliból mert rosszúl voltam, még hánytam is meg nagyon szédültem, de nagyon
na, lépek! majd este benézek.
tsók!
Tényleg fontos előre szedni, hiszen mikor a teszt kimutatja, addigra a már csomó mindenhez kéne neki pl folsav!
Szerintem kezdd el!
szia!
hát menj el orvoshoz és nézzétek meg :)
35 évesen simán lehet még babád... a többit a dokinak kell tudnia.
már szedni kellene!
javasolt már 3 hónappal előtte (persze azt az ember nem tudhatja, mikor van annyival előtte :))
Szép napot mindenkinek!
Kérdésem a következő amiben tanácsokat várok:
1997-ben és 2002-ben születetek lánykáim, császármetszéssel mind a kettő, nem tágultam, és ezért kellett a mütét, az első esetben próbálkoztunk a természetres szüléssel, 14 órát vajudtam a császár előtt, a második császárnál már nem vajudtam, mert azt mondta a dokim, hogy "ezzel a méhszájjal, nem fogok tudni természetes uton szülni", igy mütött egyből.
A második császárnál, azt mondta a dokim mikor összefoltozott, hogy eléggé el van használódva a méhem, regenerálodhatott vajon 7 év alatt?
Most szeretnék egy babát, 35 éves vagyok, lehet még picurkám?
mert egy puncist nem hívhatok Áronnak. a név pedig már egy előre eldöntött dolog :)
neeeeeeeeeeeeeeeeem... ugyanolyan boldog lennék egy kis puncistól is... csak már lenne!
Szerintem azért is jó tudni, mert pl a szobályát nem uniszexre kell berendezni, vehetsz neki fiús/lányos cuccokat!
Plusz tök jó, ha már úgy várod, hogy rá tudsz hangolódni, már úgy beszélsz hozzá, stb!
Nyílván marhára mindegy hogy fiú lesz vagy kiscsaj, de rengeteg ésszerű előnye van, ha tudod! :) (Szerintem...)