Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek? (beszélgetés)
nekem csak egy gyerek kell, persze azon is elgondolkodtam és ha ikrek lennének?
Most lent voltam a boltba...láttam egy két gyerekes anyukát, a gyerkőc igen hisztis volt...ha ezekbe mondjuk belegondolok...igen...nem könnyű a szülői hivatás:)
Egymás után 3 db babás kép...szerintetek? ezzel mit akar nekem jelezni a pasim?
nem tudok már kiigazodni rajta...
itt vagyok ismét, olvastam most egy cikket, hogy a férfiak zöme attól retteg, hogy jó szülő lesz e?
Párom most dolgozik, most küldött egy képet egy pici babáról egy kis koraszülöttről...jó sokan írtatok.
Igen, voltam ilyen szituban. 30 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, és nagyon szerettem volna babát. Ő is azt mondta: majd. Mivel nem estem teherbe, a kivizsgálást is halogattuk, mondván, hogy még úgyse akarunk gyereket. 32 éves koromtól jártam a dokikat (de csak felületes gyógyszeres kezelés, és még felületesebb tanácsokat kaptam), 35 évesen kezdtem lombikozni 5 éven keresztül.
(Végül 40 elmúltam, mire babám lett, és nem lombikkal, hanem csodák csodájára természetes úton.)
Nincs mire várnod. Ha gyereket akarsz, most kell szülnöd, mert egyre nehezebben fogsz teherbe esni, arról nem is beszélve, hogy te is "öreg" anyuka leszel, mint én:))
Anyu is így járt.. Engem nem tervezek, egyszeri, véletlen alkalom voltam... Öcsémet több mint 3 évig próbálták összehozni, mire sikerült.. ))
szerintem már hamarosan kell jönnie nálatok is..
Igen.. )) és vannak ilyen lányok, mint Te. A barátnőm szintén akart családot, gyereket, ez volt minden vágya. Nem kapkodták el, vártak 4 évet, de így is 24 évesen szült.
Most boldog, elégedett, de elismerte utólag, hogy várhattak volna még 1-2 évet.. :)
Sziasztok!
Nekem minden álmom a baba,alig várom,hogy már legyen.De 22 éves leszek (csak) nyáron,nincs még munkaviszonyom,a férjem dolgozik,de nincs bejelentve.Úgy beszéltük meg,várunk,amíg összejön annyi munkaviszonyom,hogy legyen emelt gyes,stb.De én nem bírom addig!!!!Tudom,hogy van még időm,....de én olyan típus vagyok,aki korán férjhez ment,korán szeretne gyermeket!Olyan rossz,hogy ilyen világban élünk!!!!! :,(
Igen, ez van bennem is. Szeretnék majd babát, hamarosan, mindig húzom az időt, mindig találok kifogást is, hogy most miért nm jó..
De nem jó ezt húzni sem, úgy gondolom.. ))
Igen, azért írtam, hogy ez az átlag..
És elég ijesztő szerintem. Én mindig úgy képzeltem, hogy majd eldöntöm és kész.. és max. 3 hónap múlva már kismama is leszek.. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha építeném a jövőmet, Ő viszont tart tőle, és lebeszélne róla?
- Tudja valaki, hogy ha babát szeretnék és 1 éve nincs bejelentett munkahelyem, viszont már van közel 10 év munkaviszonyom, jár nekem GYED?
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?
- Elfelejtettem az e-mail címes jelszóm, jelszó-emlékeztető nincs, viszont minden oda van beregisztrálva. Mit tegyek?
- Új képeket töltöttem fel, most kicsiben látom az újakat, a régieket nem, viszont ha rákattintok, a régieket nyitja meg, hibásan, mit tegyek?
- Letöltöttem a legújabb messengert, de nem működött, és letöröltem.Az ikonját viszont sehogy nem sikerül a tálcáról eltüntetni.Mit tegyek,?