"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nagyon rosszul Bellyke :( És Ti hogy vagytok?
Gondoltam benézek, hátha jobb kedvem lesz
Persze,tudom. Egyébként az étvágyával soha nem volt gond:)) Max. a fáradtság zavar be..
Mi újság Veletek?
Még nem voltam dokinál, már pont el akartam menni január végén mikor egyszer megjött, azóta megint semmi... kértem már időt, de csak április 22-re kaptam.
Májustól terveztem a védekezés nélküli éles projectet de kicsit azért megijedtem, ugyhogy most már 1 hete nem védekezünk, legalább megtudom minél előbb hogy összejön-e magától vagy sem.
szia drága! igen sajnos a pasik nehezen viselik az ilyen kötöttségeket... de vmilyen szinten igazuk van, nem jó az ilyen beprogramozás... sztem ez még rosszabb mint a számolgatás...
inkább csábítsd el amikor jónak látod, de ne mondd hogy AZÉRT MERT, hanem csak jön és kész, nem kell előre megbeszélni
:)) tényleg? sok ilyet hallottam már egyébként...
ez csodálatos lehet egyébként, de biztos az okkozza hogy az ember megnyugszik hogy jó kezekben van és kap segítséget
Sziasztok Lányok! Nekem a 8.napomon volt egy kis rózsaszínes barnás, de el is múlt.. Most vagyok a 13.napomon. Tegnap nem voltunk együtt, mert a férjem közölte, hogy olyan rossz,hogy "kötelező" kétnaponta. Mert azért szeret velem együtt lenni, mert engem szeret és nem azért,mert kell! Úgyhogy este el is ment a kedvem az egésztől. Aztán reggel odabújt hozzám és mondta, hogy legyünk együtt, csak ne közöljem előtte, hogy 5 perc múlva :-)) Na mindegy.
Jól vagytok Lányok??
több dolog is arra utal hogy vmi nem stimmel a hormonjaimmal...
az egy dolog hogy rendszeresen megjön a mensim (28-31 napra) de nagyon kevés... annyira hogy egy nap alatt alig 2 betétet használok el, és ez is csak 1 max 2 napig tart, a többi csak barnázás, ja és a mensi előtt is 3-4 napig barnázás van... ez sztem arra utal hogy alacsony lehet a progeszteron szintem és a méhnyálkahártya ezáétam nem vastagszik meg eléggé ahhoz hogy alkalmas legyen a beágyazódásra.
Körülöttem most úgy néz ki mindenki babás lesz, épp tegnap két ismerősről is hallottam h babát várnak.
Az egyik lánynak 16 hónap után jött össze.
hát nem sokmindent tudok mondani egyenlőre, még van hátra három vérvétel, meg ezeknek az eredménye, majd csak április vége felé lesz meg...
természetesen a projekt ettől nem áll meg, de sztem nem sok esély van rá hogy sikerüljön...