"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Sokkal könnyebb!!!Már észrevettem magamon is!Megváltozott az egész dologhoz a hozzáállásom!Majd jön ha akar!Esély meg van adva!És sokkal jobb hogy nem mérem a hőmet!
Már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi van!De sajan ebben a hónapban sem tudok dokihoz menni mert 3 ballagásunk lesz és nem fér bele a költségvetésbe!
igazad van, csak így lehet kevésbé agyalni :)
akkor már nem kell sokat várnod hogy kiderüljön!
tegnap nekem is volt vmi pecsételésem... a 9. napon... világosbarnás vmi volt... azóta sem értem mi, de valszleg eleve nem stimmel vmi a hormonjaimmal, biztos amiatt volt...
Kevesebbet jövök mert így nem agyalok annyit a dolgokon!Meg sok a munkám is!
Vasárnapra az utolsó két ciklust nézve!Ja meg kiszámoltam Timmerman doki honlapján is!
szia Adri! rég nem beszéltünk :)
láttam tegnap voltál, csak akkor meg én nem :)
mikorra is nem várod?
Sziasztok csajok!Ma reggel volt két rózsaszín pöttyöcske a tisztasági betétemen!Viszont azóta semmi nincs!!!!
szia Keserédes! én is visszatértem :)
mizujs?
Sziasztok Lányok! Látom, hogy csökken a létszám:) Megnézem a Kliniákat,aztán jövök:-)
lányok el kell mennem egy időre egy oktatásra, 10 óra után jövök kb vissza!
addigis puszi mindenkinek!
én is lépek,további jó hoxázást :))
okés! :))
a gyerkőc az első ez érthető!!
szép napot!!!!
itt tudják a csajok hogy nem mindig tudok jönni,ez most ritka esetek egyike hogy irok,de megprobálok majd délután visszanézni,amikor remélhetöleg a kisfiam alszik:)
majd még gyere vissza...Szép napot neked is!!!!
hát igen ki tudja lehet hibás volt.
na csajok le kell lépnem a kisfiam egyre több butaságot csinál itt mellettem:)
mennem kell ,mert nem hagy itt ülni
szép napot nektek:)
elhiszem!! a múltkor amikor csináltam egy tesztet pár percre 2 csíkos lett,de utána eltűnt rajtam a hideg futkozott,minden porcikám bizsergett... leírhatatlan volt..
aztán még 2 nap késés után megjött. azt a tesztet a mai napig nem értem
Jó reggelt Csajszikák! Most megyek a munkába :)
Ma végre egy nyugis nap, főnök sehol, lesz időm minden sort elolvasni:) ritka az ilyen ám! :)
képzeld a 21. napra jó késön.ezért is tolodtak el a ciklusaim.én meg azt hittem a 16.nap körül van.
igen, ennek biztosan így kellett lennie...
mostmár tényleg az a fontos hogy rendben legyél, és biztos hamarosan sikerül újra! örülök hogy bevált a mikroszkóp!! és így meglyik napra mutatja a pé-t?
szia igen ,meg amikor majd meghallod a pici szívhangját,az egy felfoghatatlan érzés.ÉN addig tudtam hogy az vagyok,de mikor láttam és hallottam is teljesen megváltoztak az érzéseim:)
Sziasztok! jó reggelt mindenkinek
tudom,tanultam belöle,de lehet ez így volt megírva nekem.meg a herpesz is betett.így erösödött a méhem,tudjuk hogy a férjem fogamzóképes a mütétje után,és hogy jó befektetés a pg 53 mikroszkop amivel elsöre összejött.Eddig sose akkor volt a peteérésem ,mint gondoltam:)
remélem hamarosan mindannyian egyszerre örülhetünk. már annyira jó lenne....
tesóm menyasszonyának már nagyon szép pocija van. 14 hetes a drága! mikor megláttam az uh felvételt sírtam örömömben!!!!!!! Gyönyörű
További ajánlott fórumok: