"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
:)) na jó én is nagyon fáradt vagyok :))
tök jó, Cadillac, biztos nagy sikere lesz :)
nekem Lexus volt, úgy volt hogy egy BMW cabrio lesz, de az végül nem jött össze...
hogyne izgultam volna :)) tiszta ideg voltam :))
de ezek nagyon jó dolgok, szeretek rá visszagondolni :)
egy jó tanács! aznap már ne idegeskedj!!! reggel jusson eszedbe az, hogy ez egy csodálatos nap! és győzd le a feszültséget, és ÉLVEZD minden egyes percét, mert gyorsan el fog telni és nem szabad hogy arra emlékezz hogy mennyire paráztál!
:D
kicsit? én nagyon!!! mindjár mennem is kell zuhizni, készülni, aztán veszek egy-két dolgot. másik autónk lesz az esküvőre képzled, egy gyönyörű caddillac. Ugyhogy még gyorsan küldeni kell nekik is egy címleges meghívót, meg szatén szalagot veszek ilyesmiket. alig van már idő. Te izgultál az esküvő előtt??
szia Lady! jaj de jó, ezek jó jelek :)) remélem tényleg valóra válik az álmod! szívből kívánom hogy így legyen!
velem minden ok, kicsit fáradt vagyok
Képzeld, egy hónapja amikor megfogant a baba, azt álmodtam a babatesztem halvány csíkos lett, és azután sokat álmondtam a babaával.
Most ha megfogant, akkor az tegnap volt, és azt álmodtam a babateszt erős csíkos:)
Sziasztok Lányok! Én már drukkoltam,hogy elaludjanak a gyerekek,el is aludtak,aztán a férjem közölte,hogy olyan rossz,hogy mondtam,hogy kétnaponta összebújunk és akkor parancsra összebújunk.. Ő azért szeret velem lenni,mert szeret engem és nem azért,mert kell...
Mondanom sem kell, hogy el is ment a kedvem az egésztől.. :((
:)) jaj de drága vagy :)) tényleg félretennéd nekünk :) hát most meg is hatódtam! érdemes volt várnom még egy mondatot :)
puszi drágaság! gyere ám gyakrabban ha a picur engedi :) de majd beszélek vele, hogy anyát hagyja picit hoxázni :)
igen, itt rengeteg erőt lehet meríteni...
na csajok, ne hari, de elköszönök, atom fáradt vagyok...
reggel találkozunk! szép estét mindenkinek!
puszi
Ugye?
Plusz nekem erőt ad, hogy mások mennyi idő után vannak, és még kitartanak:D
Nem szomorkodni!!!
Nem ér, mert ragadós:)