"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
igen, teljesen igaazd van... már megbántam hogy szedtem, lett miatta két hosszabb ciklusom, eredménytelenül...
csak jó lenne már tudni akkor mi a baj, de mostmár muszáj türelmesnek lennem, remélem a hormonokból minden kiderül... ha nem akkor nem tudom mi következik...
szegénykém, nem kaptál semmit? mondjuk nálunk is gyakran előfordul, sajnos...
na de nem is ezért szeretjük őket :))
hát igen, biztos könnyebb lazábban venni a dolgot hőmérőzés és tesztelés nélkül...
de mi meg nem szoktunk olyan gyakran együtt lenni... minket az is stresszelne ha "muszájból" szexelnénk minden másnap...
dehát kinek mi a taktikája :) végülis ennyi taktika mellett sikerülnei kell előbb utóbb mindenkinek :)
Köszi:o)
A férjemtől szokásához híven semmit nem kaptam, de 5 év alatt sikerült megszoknom.
Apuéktól kaptam pénzt vettem belőle pólókat a Jeans Clubba katicásat:o)
Szia Angyalka!
A csapolas kellemetlen tudom...de neha muszaly megeroltetni magunkat, plane a baba miatt nemde?:)
en annyit tudok tenni, hogy egyutt vagyunk legalabb 2naponta, es remenykedek. a ferjem nem szereti a szamolgatast, homero, ovu teszt...szerinte ezzel csak magamat stresszelnem, a gyerek meg ugyse ezenmulik, akkor jon amikor jonnie kell.
Tudom, hogy igaza van, de ki birja ezt?:)
szia Angyalka! ügyi vagy, túlvagy a csapoláson :)
UH-n most mit néznek?
sziasztok
megjöttem vérvételről:), nemsoká megyek ultrahangra
hogy vagytok?
persze, ez a Jónás egyáltalán nem tudományos alapokon fekszik, asztrológia az egész... persze lehet benne vmi, de csupán akkor ha a pé is akkor van... de akkor meg mindegy minek nevezzük, akkor van esély ígyis úgyis :)
de azért én sem szoktam kihagyni soha a jónást sem...
tegnap volt pé, akció is még reggel, remélem lesz belőle vmi... de próbálok higgadt maradni :) sztem nagyjából egy hétig menni is fog, utána úgyis figyelni fogom a jeleket...
Szia Irisz!!
Mizujs?
na igen, en is ettol felek:))
most olvasgatom egy masik forumon, hogy egyaltalan nem is megbizhato ez a Jonas....
de lehet pem is van, mert 2 napja ugy faj a hasam.
Te most hogy allsz a ciklusban, kozel a hajra ugye?
szia Íriszke!
jól köszi, csak álmosan... nehezen megy az átállás...
Te hogy vagy?
szép jó reggelt kislányok!!
hogy vagytok?
ugy ertem, hogy az utobbi honapban teljesen belemerultem a munkaba, meg folyton a baban forgott az agyam. most probalok lazitani, bar meg csak napi par oraban sikerul, hogy nem kezdek el mindnen gorcsolni, de legalabb sikerul!
most ugy vagyok vele, elnem kell az eletem, felfedeznem a fontos dolgokat, ertekeket, boldogga tenni a ferjemet, gyerekunk meg majd lesz amikor Isten akarja.:)
én is nagyon bízom a tavaszban :) végülis tényleg ilyenkor jönnek a gólyák is :)
szemléletváltás? hogy érted?
Hat en is!
De szemleletet valtottam, es sokkal jobban erzem magam! :))
Szia Jojjo es Morci! Remelem a tavasz jo hatassal lesz rank!:)) es a peteinkre!!!
köszi Drága :)
szép napot, aztán gyere majd :)
puszi