"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Ez tök jó sztori:D:D
Morcika, ma lesz msn-ed, vagy adsz telefonszámot, felhívlak, és megcsinálom neked:D:D
Holnap lesz az alapító ülés(jól hangzik,mi?),és ott dől el minden. Jöttem haza biciklivel,mellém bringázott az egyik szomszéd(kisváros,itt mindenki szomszéd),és megkérdezte,hogy akarok-e dolgozni. Na,gondoltam megint valami "iszonyú pénzes"ügynöki meló!:(Erre elkezdte mondani. A főúton,biciklizés közben!:))))Pont visszamondta egy ember,és akkor meglátott engem!:)))))
hogy hogy leálltatok egy hétre? Mit dolgoztok?
Hát már itt volt az ideje egy kis napsütésnek!Olyan szeles ez a város!
Itt is gyönyörű idő van:)
kinyitottam a teraszt, kint napoznak a cicók:D:D
Ja,amúgy tényleg szar errefelé a meló ügy!Én sem jódolgomban vagyok itthon!Kényszer leálltunk egy hétre!
ühü, én is Veszprémi:):) Milyen szép idő van itt ,nem??? :D :D
JUUUUJ
Msn-ed még mindig nincsen?
Már lassan kérek tőled egy telefonszámot, és megcsinálom neked:D:D
Szia Timi... na, ha majd megyünk Várpalotára, akkor összefuthatunk a veszprémiekkel :)
Egyébként meg majd megőrülök a melltartótól...viszket, fáj a cickóm és irritálja is :(((
A legjobb dolgok mindig váratlanul történnek. Nyuszi, ez Rád is vonatkozik!! ;)
Hát elvileg igen,de én már tegnap is vártam,mert szerintem hamarabb volt pé. De lényeg,hogy semmi barna,tehát ha meg is jön,nem fogok előtte napokig barnázni,és ez már jó jel!!!
De ééédes ::) Álommeló:):) Nekem is az lenne bármilyen meló :D És mitől függ,hogy sikerül -e?
Mesélj,hogy állítottak le? Sétáltál, és akkor megkérdezték,hogy van-e kedved járörözni?
Sziasztok,visszatértem!Most látom esc--,te veszprémi vagy?Én is!:)))))
Én megértelek :) Bizti sikerül :)) És annak is örülök, hogy észrevettél :DDD
Köszi,most nagyon nagy szükségem van rá!!!:))))Muszáj sikerülnie!!!!!!!!Nekem ez most álommeló,minimálbér ide,vagy oda!!
Mikorra is varod??? Holnapra???
szerintem ha úgy sikerül olyan boldog leszel hogy le sem tudunk majd lőni :))
Ez nagyon jól hangzik Dorci, gratulálok!
Mensi ügyben van valami újság?
Jaj Nyuszi, gartulálok én is :)
Meg Dorci neked is :):)
Látom, morci, hogy talán sikerül a munka? :) Az jó...szorítok ám én is Neked! ;o)
:DDDDD Édesek vagytok! Még semmi,de fájdogál a derekam,úgyhogy... De most még ez sem tudja elrontani a kedvem!!:))))
Törpe..ha kettő lesz, én az egyiket szívesen magamhoz veszem ;o) Emiatt ne aggódj :)))) Egyébként milyen tréner vagy? Aerobic?? :)
Nem baj...ez van, ha beesik, úgyis marad, csak valszeg parázni fogok:D
Nyuszi drága,ma nem kell egyedül virrasztanod,annyira izgulok,hogy egy percet sem fogok aludni!!!!!! Ja,a legjobb,hogy az utcán szólítottak le,nem is én kerestem!!!:))
JAJA
ezt akartam kérdezni én is:D
ne izgulj, ennek sikerülnie kell :) nagyon nagyon drukkolunk neked! :)
akkor drága Nyuszi ezt úgy fogd fel, hogy most dupla esélyed van! csúnyán hangzik, de valamelyik majcsak bejön :)
Es hogy allunk mensi ugyben engem nagyon izgat Dorci??????
Én is bukok az egyenrucira!:)))))))
Jajjjjj,Bellyke,annyira izgulok!!!!! Olyan jóóóóó lennnnneeeeee!!!!:)))
További ajánlott fórumok: