"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Ahol meghülyülsz. Mert nem mehetsz pisilni, no szünet, szar a fizu, és minden munkaidő után olyan szinten átnézik mindenedet, hogy beszarsz.
Ja, és a pénztárhiányt levonják a fizudból. Akkor is, ha az előtted lévőnél volt...
Jujj, azt ne hagyd, h beleszóljanak a dolgaitokba! Idejében az elejét kell venni, mert később már nehezebb visszaépíteni.
A Tesco-nál nem próbálkoztál? Ott sokszor keresnek pénztárost.
Tied a fele:D:D
Bele se merek gondolni, mi lesz szülés után:S:S
felajánlom egy városnak:D:D
Akkor a szüleidnek van igazuk.
Nekem, ha most visszaköltöznék Pécsre, lenne egy laza 250+szolgálati autó+szolg.telefon melóm, mert apum megy nyugdíjba, és engem akartak a helyére.
NEM MEGYEK....
A páromat nem hagyom itt, arról nem beszélve, hogy sokat kell utazni, külföldre is.
Sajnálom azért, de ez van...:(
Jaj, de édi vagy?:) Köszönöm azért :)
Pesten nem lenne gond, mert anyunak nagyon sok ismerőse van, aki árul ruhákat, és nekik mindig kell eladó..Dehát most már csak nem hagynám itt Páromat, ha már végre összeköltöztünk... Ebből is volt nagy veszekdés hétvégén, mert kedves anyós bebeszélte nekem,hogy jöjjek vissza Pestre, mert ott könnyebben találok,meg neki van lottózója, és elvégzem a tanfolyamot, és akkor mehetek neki árulni. És ebből jó nagy balhé lett közte és Párom között,meert Gabi nem akarja,hogy szétköltözzünk...meg én se.,csak én olyan béna vagyok,hogy könnyen bebeszélnek nekem mindent. Egyedül a szüleim nem szólnak bele az életünkbe.
Arányosan orra bukok lassan a melleimtől:S
Aránylag kicsi a seggem, elmegy még most is a derekam, de a melleim....kattasztrófa
:))) helyes, adjál neki :) nehogy már veled bárki is ujjat merjen húzni :) majd megkapja a magáét a Hoxás lányoktól, mert mi megvédjük ám a mi Babusunkat :) ezt veheti fenyegetésnek is nyugodtan :D
én jól vagyok köszi, csakhát így ahogy le is írtam a naplómban... remélem sikerül felülkerekednem rajta :)
hozzáteszem...MELLesleg semmi nem jön rám:D:D
A DD-s melltartóimból bugyog kifelé a belevaló:S
Lassan fejőstehénnek is elmehetek.
Esc, merre laksz?
Szia nyuszi:)
Orulok hogy alukaltal egy jot:)
raktam neketek jatekot a naplomba:)))
már előre unom a mai napot:D
Léböjtkúrát tartok:P
Azértsemeszek:D
Elegem van a nadrágjaimból:(
Szerintem összemennek a mosásban....nem én híztam:D:D