"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nálam dettó ugyanez volt.
Az fiam is mondogaja, hogy fáj neki. nekem csak 20 körül kezdődött, de iszonyat.
Neked hányszor van havonta?
Erre még gyorsan válaszolok!Foggggalmam sincs!Szarul vagyok összerakva!:)))Kivizsgáltak,de nem találtak semmit,ilyenkor elintézik azzal,hogy öröklött,szedjen fájdalomcsillapítót!
Én nem, de nem akarom inni, aztán, ha valami van nem akarom szétidegesíteni magam rajta, hogy ittam, valahol olvastam felkiáltójelekkel, hogy terhesség alatt tilos.
:) szépülj csak :)
szép napot! pussz
Jojjo! Tudom, hogy milyen érzés. 6 éves korom óta fáj a fejem. nekem csak az algopyrin és az algoflex segít...
Csinálom a pirított májat,rizzsel,aztán megyünk Ferkóért és sétálunk egyet a városban. Lehet,hogy egy fagyit is megkockáztatunk:) Aztán még vásárolni is kell..
No,én most elköszönök!Megyek megkínoztatom magam azzal fránya gyantával!Azért ma még benézek!További jó pötyögést!:))))Sziasztok!
Jojjo en teljesen lemaradtam? babas vagy????
nem semmi...
én most bele sem merek gondolni a hitelbe, sztem 140.000 körül lesz... és erre jön a rezsi, mindenestől az is 40 körül lesz :(
Ezzel élek 23éve!Túlzás lenne,hogy megszoktam,de valahogy már természetes!Hozzá tartozik az életemhez!Nagyjábol már tudom mi hozza elő,igyekszem kiküszöbölni ezeket!Több,kevesebb sikerrel!
Az a baj, hogy terhesen nem lehet utána olvastam.
Nekem is most 2 hétig semmi, azóta 3x fájt 1 hét alatt tök ki van vele.
Gépjárműadó, villany, víz számla, gyerektartás, kommunális adó, telefonszámla, lakásbiztosítás...stb.+ 64.000 a hitel is:o(((
Fejfajasra igyatok ginzeng teat! En is nagyon migrenes voltam, fejfajassal fekudtem le es keltem fel reggel, semmitol se mult el. ittam a teat fel evig, azota sokkal jobb, havonta egyszer elojon kb, panadol be, es mar nem is erzem!:)
Hát Timi, nem lehet könnyű... :(
Változó!Heti 1 álltalában!De van 1-2hét szünet,aztán tombol egy egész hétig!Néhány éve rosszabb volt,igaz akkoriban többet idegeskedtem!
Nekünk is már jönnek szépen sorban a csekkek...hát majd meglátjuk, mit tudunk befizetni és mit nem...
Szia Jojjo, Bellyke :)
Jojjo, még nekem nincs meg a második rész...majd holnap, ha jön a fizu, akkor átutalom a csajszinak az összeget és küldi is :) De neki nem az egyről a kettőre van meg 3. részként, hanem a "Kicsináltak! Élet egy vakarcs diktátorral".
ÁÁÁ este lefeküdni úgy 1x próbáltam sürgősségi lett a vége, mert ordítottam a fájdalomtól és már 5 fájdalomcsillapító sem segített.
Neked havonta hányszor fáj kb.?
Engem most nem érdekel. Miután megláttam, hogy 64.000 ft csekkem van éppen a fejbelövésen gondolkozom.
Ááááááá!Meg is bolondulnék!Próbáltam már,hogy este lefekszem fejfájással,hátha elmúlik reggelre,de csak rosszabb lett!Néhány évente váltanom is kell,mert nem használnak egy idő után!
szia huszka!
én is fejfájós vagyok, de nem olan vészes, amióta nem szedem a fog.gátlót sokkal ritkábban fordul elő
Következő hormon Húsvét utáni kedd.
Szi huszka!
Kiolvastd a könyvet? Én már a 2.-at is qurva jó.
én meg már nagyon akarom tudni :)
de aztán lehet nagy sírás rívás lesz a vége... majd kiderül, a rosszat is jobb tudni előre sztem
hát az nem jó... akkor nem nagyon tudsz tenni ellene :(
Sziasztok...én szerencsére nem vagyok fejfájós, vagyis sosem voltam.. Most, hogy öregszem, talán a frontot megérzem, de nem vészes :)
És nem tudom mi van mensivel, nem múlt el a mellérzékenységem, furi.
További ajánlott fórumok: