drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!!!!én viszont elbúcsúzom tőletek, azért olvaslak majd titeket, a naplómba leírom majd, mi történik velem...kívánok mindenkinek babát , akinek még nem sikerült!legyetek jók
Elhiszem,hogy ki vagy borulva,de ne gyújts rá! Azzal nem oldasz meg semmit. Én mondjuk pont ma döntöttem el, hogy a vastagbéltükrözésre nem megyek el, de rám is vár még a gyomortükrözés és egy UH. Tudom, hogy ez téged nem vígasztal,csak azért írom,mert én is félek,hogy találnak-e valamit,meg magától a vizsgálattól is,mégsem gyújtok rá. Attól csak rosszabbul érezném magam. Pedig hidd el, hogy azt a 12 évet,amíg cigiztem nem lehet egyik hónapról a másikra kitörölni..
Akkor bizony itt az idő!!!!:))))Jó,hogy így érzed a pé-t,én mindig csak utólag látom a hőgörbén. Megy a drukk!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manócska,én is gratulálok,hátha olvasod,és kívánom,hogy alakuljon úgy az életed,ahogy szeretnéd!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++