"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
köszönöm, már nincs vele bajom. :)
Persze még egy hónapig gipszes leszek, de nagyobb bajom sose legyen.
De jó, csinosítgatod a kis lakásotokat. :) A bambuszról annyit tudok, h nagyon gyorsan nő...
Mi is bútort néztünk tegnap, de egy kicsit várnunk kell még a berendezéssel. Kezdhetjük rá is a spórolást
:)
Sziasztok Kislányok!
Látom Belly, mozgalmas napod volt tegnap. :)
Ne aggódjatok, hamarosan mindenki követi Dorcit! Addig is én adom a pozitív energiákat (majd adtok nekem Ti is :D) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Teri! igen nagyon jó volt tegnap, jól el is fáradtam, bár inkább shopping körút volt mint kirándulás :)
vettünk pár dolgot amit már rég szerettem volna, polcot a hálószobába, meg éjjeli szekrényt!
ja és két növényt, most nézem hogyan kell őket gondozo, egy ficus retusa (Bonsai) és egy szerencse bambusz. ha tudja vki hogy kell ezeket gondozni várom a tanácsokat :)
Te hogy vagy Teri, kezed javulgat ugye szépen?
na folytatom véletlen elküldtem, tehát az a leesés a 24. nap körül, de akkor biztos hogy akkor ágyazódott be, mert olvastam hogy akkor le szokott még esni!
és tényleg a 11. napra tette a pé-t amikor te is mondtad hogy akkor volt! Dorci Te tökéletesen működsz :)
:)
szerintem semmi baj a görbével, bár érdekes az a leesés
Sziasztok Lányok!
A srácok most jöttek haza a bringázásból és kaptam egy csokor virágot:)) Tényleg szépen indul a napom. De rájöttem, hogy miért kaptam. Tegnap hallgattunk a kocsiban egy műsort,amiben mondták, hogy az a nő,aki nem kao virágot, nem várják soha otthon vacsorával,előbb utóbb másnál keresi a romantikát.. Erre ma beállít a férjem a virággal:))))
persze, érthető hogy tele vagy aggodalommal, de nyugodj meg és örülj, nem lesz semmi baj!
én még sehogy sem állok, 20. nap van, cici feszül, már elég régóta, de mint bebizonyítottad ez nem jelent semmit, vagyis nálad nagyon is, de nálam még bármi lehet :)
viszont ingerült is vagyok, szóval ez elég valószínű hogy PMS
tényleg, méhszájat nézted most? bocsánat de most kicsit Te leszel a kísérleti nyuszi, mert Te itt vagy velünk hónapok óta, nem csak a pozi teszttel csöppentél ide :))
Sziasztok Lányok! Na végre! indul a lavina.
Dorci, gratulálok!!!
Hogy mondtad meg a párodnak?
:))
mondtam én hogy nem kell temetni a hónapot! és biztos azért sikerült mert nem kényszeresen akcióztatok, hanem amikor tényleg kedvetek volt! nagyon örülök hogy sikerült! biztos voltam benne hogy így lesz! a szép idő, a gólyák megtették a hatásukat :)
Jaj,de drágák vagytok!!!!:))))) Köszi mindenkinek!!!:)))))Még nem tudom elhinni!!!
mostmár tessék követni mindenkinek!!!!!!
Bellyke,október óta nem védekeztünk,de igazán csak dec.óta adtunk bele mindent. Tehát a negyedik próbálkozós hónap! De én már két hete eltemettem ezt a hónapot!!!:)))))
Dorciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gratulálok DRága, én éreztem, biztos voltam benne :)))))
már akkor tudtam amikor az a hülye félreértés kiderült, amikor zat hittük neked jött meg, na akkor tudtam, hogy nem fog :)))))
Tiszta szívemből kívánom hogy minden rendben legyen, annyira örülök :)))))
VÉGREEEEE! remélem így folytatjuk tovább szép sorban :))))))
hanyadik hónap próbálkozás is volt nektek?
látod látod, nem kell itt minden nap szexelni :)))
Dorci nagy gratula!!!!
akkor gondolom mindenki követi a példádat és pozi tesztet csinál:)
ez a tavasz meghozza a gólyát:)
igaz remélem hozzám nyár közepén benéz:))))
addig nektek szoritok.remélem azért maradtok itt babásan is beszélgetni velem:)
Dorciiiii! Nagyon-nagyon gratulálok! Úristen, ez nagyon jóóó! :)))
Úgy ott van az két csík, hogy ihaj! :)
Bevallom, elpityeredtem (örömömben). :D
Nagyon vigyázz magadra/magatokra! Tudósíts a fejleményekről mindenképp!
Puszi!!!
Így lesz!!!!:)))))
Most megyek,bográcsost főzünk az Emberrel,később még jövök,hátha addig felébrednek a csajok!:)))