"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
1200 ft, 2 átszállás, és katasztrófa közlekedés, nyáron nem is megy busz reggel, délután is kb 3 egy fél2kor utánna 5/20kor majd valamikor este.
Jobb a kocsi.
busz?
az talán olcsóbb lenne
Én is örülök, mert sajna sok időt voltam munkanélküli, na az elég nehéz időszak volt.
Én sem keresnék rosszul ha kapnék útiköltségtérítést, de nem kapok, napi 50km-t ingázok kocsival naponta :((
Értettük:)
A szakmádban miért olyan nehéz elhelyezkedni? Lehet, hogy ez pont most hülye kérdés:(
szia moki
szia cicmic
jó pihenést, jó éjszakát
azért nem keresem halálra magam, de nem is panaszkodom:)
és örülök, hogy van munkahelyem
Szia, Cic írhatok neked ha akarok? Nem baj ugye? Jó veled dumálni, megkedveltelek :)))
Jó éjt neked is!
Holnapra meg jó munkát!
Sziasztok Csajok!
Dorci gratula a kis pöttyötökhöz :)
bocsi lányok, hogy megint csak így berobogok és már megyek is, nincs is időm visszaolvasni... lemegyünk a telekre, majd vasárnap jövünk haza, akkor visszaolvasok mindent.
Puszi Nektek!
Aha jó meló, jó egzisztencia, karrier lehetőség.
Sokat szenvedtél azért h ilyen jó állásod legyen?
Én igen.:(((
Különben én Anyagtechnológus mérnök vagyok, csak abban nem tudtam elvégezni, ezután csináltam meg Baján a pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ-s papírt, és van készletgazdálkodási gyakorlatom is.
Cic szereted a munkád nagyon igaz? Sokszor sminkelsz fotózásokra is?
szia anya
én is örülnék, ha gyakrabban jönnél
magánrendelés ált este és késő du van
én titkárnő vagyok egy nagy műtrágya gyárnál
a jogtanácsosnak és az elnök-vezérigazgatói tanácsadónak vagyok a jobb(néha bal) keze
és helyettesítem a vezérigazgató titkárnőjét
Idáig csak 2ig voltam, de tegnaptól 4ig vagyok, mert már nem 6 hanem 8 órában dolgozok, meg vannak elégedve a főnökeim velem nagyjából. Sok minden melót csinálok, agyilag elfáradok néha, mert figyelni kell és a szemem is fáj a gép előtt ülés miatt szerintem.
Írisz te mit dolgozol?
Cic sok vendéged volt ma?
És sajna mennem kell!Megyünk aludni!
Puszi csajok!És ++++++++++++++++++++++++mindenkinek!
Bocsi lányok hogy eltűntem, de a barátnőmmel beszéltem telefonon!
Anna szerencsére még nem sírt remélem nem is fog!
Vagyok,fürödtem.
Hát én mindig magánra nem tudok járni, de akarok menni mostanában, csak nehezen megoldható mert 8-4ig dolgozok.
nekem 6e volt a vizsgálat és a rákszűrés
szóval nem drága
Én meg csak magánba voltam eddig.
Mindenki eltünt? Nagy a csend!
Ez is sima vizsgálat.
Én nem voltam még maszekon, csak kórházi rendelésre jártam, és zsebbe adtam a dokinak pénzt, de nem mindig, nem várja el, de jobban állnak az emberhez ha adva van pénz. De ez minden dokinál így van :(((
Na megyek buggyanni, majd jövök.
elvileg alakulunk, anya:))
majd csak összejön,
nem agódjuk túl magunkat