"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
1. Cocculine:
Komlex készítmény. A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri, bizonyos szagok provokálják a hányingert. napi 3-4×1 tabletta
2. Sepia:
Már reggel, ébredéskor éhgyomorra hányinger lép fel, és fokozódik ételszagra vagy étel látványára. Gyomorégés, rossz szájíz kísérheti, amit az evés csak átmenetileg enyhít. Kívánja a savanyú ízeket. 9 CH(9-es hígítás) 2×5 gólyó
3. Ipeca:
Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve a hányás ellenére is tiszta marad. A beteg nem szomjas. 9 CH napi 3×5 golyó
4. Cocculus:
A hányingert szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. Az állapot szagingerekre rosszabbodik, meleg szobában, pihenésre javul. 9 CH napi 3×5 golyó
5. Tabacum:
Nagyfokú sápadtság, hányinger. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot enyhe mozgásra is súlyosbodik. Javul friss levegőre. 9 CH napi 2×5 golyó
6. Ignatia amara:
Szorongó, érzékeny kismamáknak, akik a gyomorszájban görcsöket éreznek. A torokban gombócérzet alakulhat ki nehézlégzés érzésével. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik. 15 CH 2×5 golyó
7. Nux vomica:
A hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú vagy szénsavas ital ilyenkor jólesik a gyomornak. A kávé vagy annak illata erős hányingert okoz. 9 CH 1×5 golyó
Ezeket találtam! Ha gondolod próbáld ki!!!Én használtam homeopátiás bogyókat mikor meg voltam fázva és sokat segíttetek!
Szia Hanim! Most olvastam vissza, h mizujs Veled. :) Nagyon szimpik a jeleid, hányadik napon vagy?
A projekthez a férjem is kell, de már három hete egyedül vagyok. Pár hét múlva megyek utána, úgyhogy kb júniusban tudunk újra projektelni... De a nyáron mindenképpen nekilendülönk újra. :) Úgyis tavaszi-nyári babára vágytam mindig is, most erre lesz kilátás. :)
jaj de jó, leveszik végre a gipszet :) nagyon örülök neki!
az jó ha találtál jó dokit, remélem tényleg szimpi lesz, ezzel a szűréssel legalább megismered.
köszönöm a drukkot! én is remélem hogy elég lesz a progi pótlás, mert akkor tényleg esélyes ez a ciklus is már!
de olvastam olyat is hogy ha sárgatest elégtelenség van akkor a pé-t is serkenteni kell... akkor viszont csak a következő... na de majd kiderül, úgyis hiába okoskodok itt :)
És te hogy vagy Dorci?? Jól érzed magad?
Bellyke, akkor most akció lesz? :)
Dorci, eddig nem hánytam. De nem félek a kiszáradástól,mert Ferkóval több,mint 5 hónapig minden nap hánytam, volt,hogy kétszer is és nem lett semmi baj. Sok folyadékot iszom.
Adrienn és ezeket recept nélkül is lehet venni?
teri, akkor mar megkonnyebbulsz, nem kell gipszben lenned! tok jo!!!
mikor is indul ujra a projekt?
Jól, köszi Bellyke! utolsó előtti napomat töltöm gipszben, már váom a végét.
Kinéztem egy dokit, aki szimpi lehet és pont a legszimpibb kórházban is van, 1 hét múlva megyek hozzá szűrésre, ami lassan úgyis aktuális, és legalább megismerem. :)
Nagyon szorítok szombatra, olyan jó, h végre törénnek az események, ráadásul még félidő előtt leszel! Ha a progival van gond, azt úgyis a ciklus második felében kell csak pótolni. :)
koszi a drukkot Lanyok!
Szia teri es hancsi! mi ujsag? hancsi tunetek vannak meg?:)
Mostmár csak fel kéne kelnem!:)))
Később jövök,puszi Mindenkinek!!!
Adrienn, akkor a szülinapodon teszteltem,tök jó :)))
Dorci! Nem szeretnék a 8.hét előtt menni,mert akkor megyek, ha már egyértelműen látszik a baba.
Okosságot a doki sem tud hányingerre mondani, már 6 éve mindent kipróbáltam. Mielőtt felkeltem ropit rágcsáltam, gyógyszer stb.. semmi nem használt. A 7. hónap körül múlt el, utána jó volt:)