"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Gigi!
Nem vesztem el,csak nem sok jó történik...szombaton megjött 25.napra,így megint semmi...Próbálom rávenni magam,hogy jelentkezzek be dokihoz,de még nem jött össze...Uis még mindig nem dötöttem,hogy régi vagy új orvost válasszak.Jövőhéttől megyek angolra,remélem eltereli a figyelmemet erről az egészről,mert egy kicsit kezdek belefáradni.Persze szeretném,hogy sikerüljön.
És Veled?Szeded a gyógyszert?Úgy emlékszem írt a dokid...
Hello Gigi! Sajna munka-munka-munka. :(((
Babaprojekt egyelőre folyamatban. 3-4 napja volt az utsó vérzésem, úgyhogy elvileg lehetne "akciózni", de tök beteg az egész család. Szombaton lesz elvileg peteérésem... Úgyhogy ollé... action ebben a pár napban... Jónásnapom 19-e körül lesz, úgyhogy majdnem egybeesik. Nagyjából ennyi. Szedem a kis barátcserjémet, iszogatom a teáimat... :) Nálad mi a helyzet?
Sziasztok Lányok!
Nem nagyon van időm mindig bejönni, de mindig visszaolvaslak titeket!
Úgy látom mostanában sok a negatív teszt.:((
Drukkolok nektek, hogy minél több ++++ tesztecskétek legyen.
Borsi? Veled mizu? Hol tartasz?
Nitka? Babus? El vagytok ti is veszve...Ti hol tartotok?
Ha extra volt, akkor semmi gond!!!! Mivel az nem befolyásolja a mostani mensidet. Amúgy is előfordulhatna, hogy megjön a baba mellett is, de ha csak kevéske barnázás marad, az nem gáz, akkor lenne gond, ha rendes, bő, élénkpiros lenne - de az ugyebár nem lehet:-)))))
Reggel volt egy csepp barna, aztán napközben semmi, most pedig olyan fura érzés van a hasamban, mint amikor sok vizet iszik az ember és eltelíti és kezdek újra barnázni, de már darabosan. nekem mindig így indul, aztán egy nap múlva rendesen meg szokott jönni:-( Illetve mostanában nem szokott beerősödni, csak pár csepp van, így mostantól gyógyszert kell majd szednem
Figyi a múlthét keddi peteérés extra volt.És a menzimnek holnap-holnapután kellene megjönnie,szóval most parázom ám:(
Miből gondolod,hogy neked megjön ma?
Hát, mivel a mensidig több, mint egy hét van, szerintem ez még nem az, okozhatja beágyazódás pl.
Nekem sajna úgy tűnik, ma megjön:-((((((
Ilyen furi fehéres-barnacskás folyásom van.
Akkor most megfog jönni?!?:(
A csokitól hánytam,pedig a balatonszelet étcsokis,az egyik kedvencem:)
A spenot újabban megveszek érte:)
Jó főzőcskézést! Szóval már kívános is vagy masszívan, nemcsak a csokira:-) Ezt nevezem:-)
Gratulálok a tünetekért, csak így tovább:-)
Kificenek picit a konyhába,de mindjárt jövök,csak muszáj csinálnom egy kis spenót fözeléket,nem túl diétás a tegnapi hányás után,de tegnap este óta megörülök érte:)
mindjárt jövök:)
Amúgyis úgy láttom,már túl sokat írtam velem van tele a fal:)
Látom,ez a tesztelés itt mindenkinek remegő kézzel megy.:(
Képzeljétek,én ma megcsináltam a tesztet,ott hagytam a párom készülödött a fürdőben,én meg visszabújtam az ágyba mondtam neki visits,ha valami változást látsz,csak mosolygott kedvesen:)
NEGATÍV lett,de ő ari volt,ahogy figyelgette:)
ezek szerint egy csíkosat...
Sajnálom! De pár nap és újra lehet próbálkozni:-)
hááát, gondolkodom rajta.
tegnap délután én is teszteltem :-(