"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Sziasztok csajok! Hello Borsi!
Kérdeznék valamit. Én ezekben a számolgatásokban nem nagyon vagyok otthon... Szóval, ha 15-én lesz elvileg az ovulációm, akkor szerintetek mikor érdemes próbálkozni? Már előtte való napokon is? Vagy csak aznap? Vagy még utána való napon is? Én ezekben nem vagyok jó... :(
Borsi, egy jó forralt bor mindent megold... az én náthám is enyhült. ;)
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok?Nekem elmúlt a fejfájás,nagyon rossz volt.Gyógyszertől elmúlt és este megint kezdte...
Képzeljétek,találtam egy nagyon jó illatú öblítőt,az arany silant.Nagyon jó,erős illata van,ajánlani tudom(nekem legalábbis bejött).
Szia, ha akut a fejfájás akkor sajnos egyelőre nincs ötletem, de ha gondolod holnapra utána nézek. A baba miatt nem akarok hülyeséget mondani!
Sziasztok!
Látom Ti eléggé ,,otthon" vagytok a teákban.
Gondolom megkérdezem, hogy ismertek-e valami homeopátiás készítményt, amit terhesen is lehet szedni stressz okozta fejfájásra!
Remélem tud valaki segíteni. :-)
Tény, hogy a fórumokon sokan félreértik a másik sorait. Néha én is belefutottam olyan válaszba ahol el kellett gondolkoznom, hogy most mire is gondol a másik. De ezen a fórumon szerintem kivételesen jófej emberek jöttek össze! :)
Csak mivel nem ismerjük egymást, nem tudom, ki mit ért félre, gondol okoskodásnak, kioktatásnak és azt nagyon nem szeretném!!! Az ember ilyenkor amúgy is érzékenyebb...
Én is sokmindent hallottam már gyógynövények kapcsán, néha még a boltokban sem mindig tudják, hogy mit mire és mivel érdemes.
sziasztok
most sikerült leülnöm egy picit :-)
Nem veszi senki sem okoskodásnak! :) Annyi mindent hallani. Pl. volt ahol azt olvastam, hogy fele-fele arányban keverve lehet egész hónapban inni. Aztán a gyógynövényes mondta, ahogy Te is írod, hogy pé után már nagyon nem ajánlatos.
Sziasztok Lányok! Én sem akarok okoskodni, de a málnalevél teáról én is azt hallottam, hogy peteérést serkentő, de ovu után azonnal abba kell hagyni, mert méhtágító és vérzésindító. Viszont a cickáról is azt olvastam, hogy a ciklus második felében nem szabad inni, ezért van az, h pl. amit én iszok keveréket, abban az első felében cicka van a keverékben, a másodikban palástfű
Szió! Tudom, én is olvastam erről. El is bizonytalanodtam, aztán rákérdeztem a gyógynövényboltban mégegyszer, és megerősített a hölgy. Azt mondta teljesen igaz, hogy szülést segítő hatása is van, de a peteérést is elősegíti. Hát...én már nem tudom! :( Iszom még egy darabig, aztán ha nem járok sikerrel átváltok a cickára. De köszi, hogy írtad, aranyos vagy! :)
Kiscbr!
Nem beleszólni akarok, csak a következőket olvastam az egyik oldalon:
"...A málnalevél teát csak a terhesség utolsó hónapjában szabad inni, mert ez segít a méh tágulásában. A babának akkor nem árt, de aki szeretne teherbe esni, az ne tágítsa a méhét..."
Ennek elolvasása után én abba is hagytam a málnalevél teát, az ciklus első felében csak cickát iszom, a második felében pedig cickát palástfűvel.
Sziasztok csajok!
Most értem haza a melóból és gyorsan megolvastalak Benneteket!
Dettó, ez engem is kikészít...
ráadásul a szurkálásra be se merek venni semmit, hátha...
Na dettó! Nekem is hónap közepe felé pár csepp, meg persze most már szinte mindennap émelygek na nem nagyon csak úgy kicsit, én is megörültem neki, gondoltam, hogy ilyen jeleket csak , nem produkálhatok magamnak, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy 1-2 nap múlva megjön....legalább kezdhetem szedni a Clostyt
Szia! Én peteérésig málnalevél, peteérés után palástfű teát iszok. Sokan ajánlották, remélem nemsokára én is azok között leszek akik elmondhatják, hogy bevált a keverék.
Akkor szerintem elkönyvelhetjük, hogy a tea okozza. Lassan feladom, hogy értelmezni próbáljam a jeleket. A múlt hónapban már úgy örültem, szinte biztos voltam benne, hogy sikerült a baba, mert félidő után volt egy pár csepp vérzésem, és több felöl hallottam, hogy az lehet a beágyazódás jele. Mivel velem ilyen még soha nem fordult elő, úgy örültem mint majom a farkának! Aztán persze megjött...én meg duzzogtam.
akkor én várhatlak a szokásos fórumon:))
Úgy hívják, h fogamzás-teakeverék
sziasztok
milyen teákat isztok?
Köszönöm:-)Na én is így vagyok! Most, hogy mondod, lehet, hogy a tea miatt van?! Én sem tudok hason aludni mostanában és szintén szurkál a hasam és hol a peteérésben, hol a beágyazódásban bízok, aztán persze semmi:-(
Akkor szorítok, hogy jöjjön minnél gyorsabban, hogy tudd szedni a gyógyszert! :) Cicifeszülés sajna nekem is van, de olyan szinten, hogy nem tudok hason aludni. Pedig még két hét lenne mensiig. Amióta a teákat iszom minden megkergült bennem! :( A mikroszkópom állandóan páfrányos, és alig múlik el a mensim rögtön feszül a mellem, meg szurkál a hasam. Már nem is merek figyelni a testem jelzéseire, mert folyton reménykedni kezdek miatta, aztán jön a nagy csalódás. :(
Én is döntöm magamba a teakeveréket, de kezdem hitemet veszteni. Az orvos szerint peteérésem nincs, viszon meg sem akar jönni: 30 nap körül szokott, most a 32-nél tartok, a cicifeszülés persze ezerrel megvan, ezen kívül semmi... A gyógyszert, amit a doki írt, akkor tudom csak elkezdeni szedni:-( már alig várom...
Dolgozom ezerrel, közben meg benézegetek hozzátok! Meg iszom a teákat szorgalmasan! :) Pedig nem szeretem!!! :) Veled?
További ajánlott fórumok: