"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szió! Köszi! Nem hittem, hogy valaha fogok örülni annak, hogy forog a gyomrom! :)
Köszi! Nem könnyű...:) Ilyenkor nem akarnak telni a napok!
Szia! Drukkolok Neked, hogy ott legyen az a pozitív teszt a fa alatt!.-) Kitartás, nemsokára már biztosabbat tudsz majd és hát a tünetek nagyon biztatók:-))))
Nagyon nehezen fog eltelni ez a pár nap!!! Remélem sikerült, annyira jó lenne abban a tudatban készülni az ünnepekre, hogy már hárman vagyunk!!! :)
Kitartás. Bár én sem bírnám ki. :)
Várok még pár napot, és akkor kipróbálom! :) Már tűkön ülök, legszívesebben most rögtön elrohannék venni egyet, de még több mint egy hét van mensiig. Nem szeretnék csalódni. Csak addig bírjam ki valahogy!!!
Van igen,de én még nem próbáltam és azt hiszem a mensi előtt 3-4 nappal mutatja ki.Dm-ben lehet kapni és az a neve,hogy Clear Blue.Megpróbálod?
Köszi! :) Napok óta undorodok a felvágottól és minden hús ételtől. Tegnap csirkét csináltam, és nem is tudtam enni belőle, de még megkóstolni sem annyira undorodtam. Nem vagyok nagy evő, de főzni imádok, most viszont a hideg ráz ahogy megkóstolom az ételeket. Van olyan terhességi tesz ami ennyivel mensi előtt is kimutatja a terhességet?
Szia!
Szerintem jelentkezhet ilyen hamar,a hormonok dolgozhatnak...:o)De jó lenne!Egyébként a cici feszülés az egyik legtutibb jele a terhességnek!A mensi előtt is szokott feszülni,de az nem tart olyan sokáig.Más tünet is van?
Hátha!Mindenesetre egy nagy drukk neked!
Sziasztok lányok! Nem tudom mit gondoljak, de eddig nyafiztam Nektek, hogy mensi előtti tüneteim vannak, meg a mikroszkópom is megkergült, most viszont nem tudom mi lehet.? Jövőhét hétvégén kellene (azaz dehogy kellene!) megjönnie. Már napok óta nem tudok hason aludni, de ez mensi előtt így szokott lenni. Most viszont nem férek a melltartómba! Ezt csak nem foghatom a teára?! Elősször azt hittem bebeszélem magamnak, mert már annyira szeretném hinni, hogy sikerült. De nem úgy tűnik! :) Ilyen hamar jelentkezhet ez a tünet?
Sziasztok csajok!
Kissé hanyagolom mostanában a fórumot, nincs időm a meló mellett.
Holnap nődoki! Szorítsatok! Bízom benne, hogy felírja a closty-t, ha már 7 hónap sikertelen próbálkozásunk volt.... Inkább még most derüljön ki ha vmi baj van a rendszerrel, mint mondjuk évek múlva.
Jó éjt mindenkinek!
És hajrá, mindent bele!
Sziasztok csajok!
Régen voltam itt, de most pótolom (remélem).
Sajna Apuci külföldön volt peteéréskor, szal ebben a hónapban semmit nem várhatok. (Most is kint van, majd pénteken jön haza : )
Veletek mi van? Lusta vok visszaolvasni. :)
Ne haragudj mennem kell, megyek a kisfiam szülői értekezletére :) Remélem csupa jókat hallok róla :) Most elsős!
Szia!
Majd írj, hogy hol tartasz a clostyval illetve bevált -e!!!!!
Kicsit fáradékony vagyok, illetve hányingerem is volt. Nem baj kibírom :)
Nem adoot másik gyógyszert, de majd jövőhét szerdán megyek, lehet, hogy akkor ad. Nem tudom...
eddig semmi mellékhatás, neked?más gyógyszer nem adott?nekem adott utrogestant a 14 naptól
Nekem is ez az első hónapom, nekem azt mondta a dokim, hogy a 3. napon kezdjem el és 5 napon át 2X1 -et. Nálad van vmi mellékhatás?
Aha az első hónapom, amugy a 2 napn kellett volna kezdeni de én 2 és fél napra kezdtem.te miota?hányszor ?
Neked ez az első hónapod?
Te hanyadik naptól kezdted el?
Igen itt! :)
Csak közben olvasgatok ezt azt :)
Mizu veled?
így van, pontosan azt érzem mindig. Na, jó, talán picit megnyugodtam. :)
Én ma veszem be az utolsót
Szia Babus!
Úgy látom mindannyian a ciklus elején járunk éppen :)
Neked is csak azt tudom mondani, hogy a fel a fejjel sikerülni fog!!!
Én is most nagyon pozitív vagyok, majd meglátjuk mit mondok jövőhét szerdán, ha már voltam a dokinál...
Szia Borsi!
Nem szabad elkeseredni tudod...Fel a fejjel!
Szerintem sem baj, ha elmész dokihoz, nem vesztesz vele semmit, nem árt azért ha megnézi minden rendben van-e odabent.
A gyógyszert tegnap vettem be utoljára.
Szia Nitka!
Én most tartok a 8. ciklusnapon, tegnap kellett bevenni az utolsó clostylbegitet. Majd jövőhét szerdán megyek UH-ra és kiderül lett -e peteérésem. Bízom a legjobbakban :)
Ne aggódj a hasfájás miatt,természetes.Olyan érzés mintha mindjárt megjönne,nem?De nem fog...a szervezeted készül a babócára!De jó neked!:o)
14. napig kell inni a cickát és onnan a palástfüvet.
További ajánlott fórumok: