Rengeteg és fehér!!Higg!!De mikor a havimat vártam (amit nem tudom hogy miért és mikkora vártam) akkor előtte pár nappal nem volt semmilyen folyásom száraz voltam!!
Nem bírtam ki megint megnéztem a méhszájam!Mi van akkor ha középső ujjal egyáltalán nem érem el akárhogy próbálkozom????????????????Olyan mintha eltűnt volna!!!!
Most hányingerem volt és akár hányszor felálltam mindig elsőtétedett előttem minden!!A melleim már olyanok voltak pár hét után mintha megint szoptattam volna és nem fájt csak a bimbom éget és az volt érzékeny!!De amiből sejtettem hiába még egy gyerekkel voltam terhes az a folyás!!
Ma van a ciklusom 13 napja, 10én jött meg utoljára, a ciklusom 28napos, most mondjuk 29re jött meg.
Nem de jó lenne, ha tudnám mikor van esélyem arra, hogy egyáltalán babás legyek, legalább jókor csináljuk, ez az akadály legyen letudva, úgy is van még más akadály is sajna szerintem:(((
Köszönöm szépen bizony még nagyon apró de szeretne élni és ez nekem mindennél többet ér hogy egy hét alatt azért már nem egy csómó hanem egy kis életet mutat magából!!:):)
Szívesen drága Barátnőm:)))) De jó ujra ilyen pozitivnak látnom Téged:))))) megy még hozzá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ erő:)))