"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Aha, értem. Ügyesek legyetek ám!
Köszi, de ez nem verseny, csak gála, ilyenkor sok sok hastáncos adja elő, amit az elmúlt időszakban tanult. Gyöngyösön lesz 17 órakor kezdődik.
Akkor drukkolok, hogy nyerjetek! Hány órakor lesz? Hol?
Hastáncolok, és ma lesz a gálánk, két számmal készültünk
Szia Bellydancer! Miyen felépésre készülsz? Táncolsz?
Szia Babus! Mizujs? Nálam semmi külcsi, lassan készülök a mai fellépésemre
Sziasztok csajok! Mi ujság veletek?
Hello Mindenki! Remélem mindenkit megtalált a Miki! :)
mármint a mensi utáni nap az az a mensi ami nem jött meg :)..az elöbbit javitva ha nem értené vki :)
sziasztok,
gondoltam irok bár nekem még várnom kell a probálkozással,úgye mert most jött meg a mensim a missed után...de látta,h beszélgetés ment milyen érzés ha valaki terhes?Én a saját érzésről tudok írni(ami sajnos 4 hóig tartott),úgyan olyan volt mint máskor mintha meg akart volna jönni,még picit barnáztam is vagy vmi olyasmi,de a mensi utáni napon már egy nagyon erős pozitív tesztem volt.A kaja kivánásá meg semmi feltünő csak sós kiflit akartam enni tejföllel :)...de ez is mint a terhességek mindenkinek más :) a sogornőmnek csak a mensi uátn 2 héttel mutatott pozítivat..ilyen is van
Igen,ne haragudj ha sértőnek érezted amit irtam.Sajnélom,hogy úgy meglátogatott a télapó.Már értem.Minden jót legyen szép napod.
Szia Borsi! sziasztok csajok! Nektek is kellemes Mikulást!
Hahó!
Mindenkinek kellemes Mikulást...:o)
? Nem annak örülök, hogy a gyerekemnek jött a télapó és tök jó látni, hogy mennyire örül.Gondolom lehet.
Közben engem is meglepett a télapó egy mensivel, aminek nem örülök, láthatod is a csomó szomorú smileyból.
Nem szabad feladni! Majd a következő hónap sikerülni fog!
és te ennek örülsz? Mármint a te mikidnek?Aki még rózsaszin?
Sziasztok!
Sietek, mert télapó.. :)
Már majdnem megjött, még rózsaszín (az én mikim)
:((((((((((((((
Sziasztok, van most itt valaki?
Mindenkinek nagy kalappal!!!:o)
Így legyen Babus!És egy nagy kalappal ebben a hónapban!!!
Szia Gigi!
Nagyon bízom benne,hogy terhes vagy!Pozitív írányba nem tévedhet egy teszt,az annyira szemétség lenne.És,ha egyszer már pozitív volt...Nagyon drukk-drukk!És nem tűnj el,jó?:o)
Sziasztok!
Csak bekukk,mert nem sokára jön hozzánk a Miku...Sütöttünk is a kicsivel és nagyon várjuk már...:o)
Hugi!Drukkolok,hogy továbbra se jöjjön meg,és babó legyen a dologban!
Én sem tudom sajnos,hogy milyen érzés ha az ember terhes,de azt mondják ettől még lehet baba.Én nekem meg akkora a hasam mintha már terhes is lennék,de a teszt nem azt mutatta.
de, tökre görcsöl a hasam, ugy mint mensi első napján. De nekem sose szokott elötte való nap görcsölni.
Ne legyél elkeseredve! A köv. hónapban biztosan sikerülni fog. Időre jött a mensid, vagy késett?
Szia Hugi! DRukkolok neked! Nem is érzel semmi mensihez közeli érzést?
LÁNOYK NÁLAM MÉG MINDIG SEMMI.
Sziasztok!
Nekem most nem sikerült :(
Reggel jelentkezett a nem várt mensi :((
További ajánlott fórumok: