"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Remélem mindannyiunknak hamarosan sikerülni fog:-)))
Sajnos ez nagyon nehéz, már én is voltam így...végre azt hiszed, hogy sínen vagy és mégsem marad velünk...erre sajnos nem lehet mit mondani...remélem hamarosan jobban érzed magad lelkileg is és akkor jön az a manócska, aki maradni is fog:-))))
Nekem ez a második hónapom. Igazából szerintem az is jó teljesítmény, hogy pár nap gyógyszer után máris rendezte a ciklusomat. Nekem már ez is nagy eredmény.
Neked is sikerülni fog!!!
Látod nekem már összejött éd mégsem :(((((
Nem tudom miért nem maradt velünk...
Majd szerdán hátha mond vmit az orvos.
Te is most clostizol?
Szia Gigi! A hétvégén megjött, így ez a hónap sem lett az enyém:-( igazából már számítottam rá, de tudod, azért reménykedik az ember lánya... Nekem ez is jó hír, mert idén ez volt az első mensim:-) Így legalább az biztos, hogy valamit csinált a Closty és a Duphosten:-)
Veled mi újság? Hogy érzed magad? Nemsokára szerda, drukkolok Neked!
Hajráááááááá Babus!!!!
Nagyon drukkolok!
Szia Babar!
Hogy vagy?
Szia Borsi!
Igen megjött, de még hogy :((( Mensi közben is csináltam tesztet pozitív lett (hcg még volt a vizeletben), de baba már nincs.
Szerdán megyek a doktorbácsihoz, megnézi minden rendben van e odabent.Ma vagyok a ciklus 11. napján, úgyhogy ez az "akciós" hét nálunk. Most ebben a hónapban sikerülnie kell! :)
Te hol tartasz? Nálad is kb. most van középidő nem? Beszedted a clostilbegytet?
Szia!
Nagyon gratulálok! Szép ajándék a jézuskától! :)
Nekem is hozhatna... :)
Sziasztok Lányok! Kicsit sűrű volt mostanában az életem, nem tudtam jönni, de remélem most már lesz módom netezni...
Van valakinek jó híre?
sziasztok lányok!
köszönöm a kedves fogadtatást, ittam a teát én is, de én keverve a cickafark-palástfű teakeveréket egyenlő arányban, mert ha együtt isszátok, az helyreállítja a ciklust.
a fogamzásgátló abbahagyása után nem volt rendszeres a ciklusom (hol volt, hol nem 2-3 havonta menstruáltam csak)mire az ex-dokim javasolta a Clostyt, és már az első hónap után babás lettem, de sajnos ez a baba halt el a 9. héten..:(
én a teakeveréket a műtét után kezdtem el inni, mert egyrészt mint mondtam helyreállítja a ciklust és segíti a női szervek regenerálódását (cickafark). szóval nekem gyönyörű, napra pontos 5 hetes ciklust csinált, most lesz az első hónap a teák nélkül. az előző hónapban már csak hetente 2x ittam, előtte naponta, illetve naponta többször is.
egyszer kipróbáltam a málnalevél teát is, de abbahagytam, mert a ciklus 8. napján elkezdtem barnázni, nagyon megijedtem és abbahagytam, azóta sem ittam, pedig lehet még van is itthon.
babus, megy a drukk a holnapi inszeminációért!
moncsi, neked pedig gratula a babáért, remélem minden rendben lesz veletek.
bellydancer, remélem neked meg már nem fog megjönni.
jó éjszakát mindenkinek
Írisz