"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Akkor még mindig van remény, mert iszonyatosan hisztis vagyok pár napja... de olyannyira hogy el is sírom magam...
Szia Babus!
Hát jól vagyok köszönöm! Újult erővel esünk neki ennek a hónapnak mivel az előző nem sikerült...
De hamarosan jön a pé. :D És már izgatottan várom!!!
Bár sajna sokat idegeskedtem a hónap elején, de próbálok most csak is pozitívan figyelni mindent!
És te hogy vagy?
Szia Nikkancs:) micsoda meglepi :) látod vannak a fórumon új sikerek, mikből lehet új energiát meríteni! Ez nekünk is felcsillantja a reményt!
Mizujs egyébként, hogy vagy?
Szia nikkkancs! Mi ujság? hogy vagy?
Sziasztok Csajok! :)
Moncsi GRATULÁLOK NAGYON-NAGYON!!! :D
Puszi-puszi
igen lehet, valamelyik topicban olvastam róla, de, hogy melyikben az nem ugrik be.
Babus, arról esetleg tudsz valamit, hogy ami mensi előtt szokott jelentkezni ingerlékenység, feszültség, az terhesség esetén is jelentkezik? erről még nem olvastam semmi, sőt sztem még kérdésként sem merült fel
én is ugyanigy vagyok vele.
olyan jó lesz már a terhességgel kapcsolatos tapasztalatokat megosztani. ki mennyit van rosszul, ki hogy viseli UH képek stb. másra sem vágyom :) azt sem bánom ha egész nap hányni fogok :)))
Meg is fogjuk nyitni az ujabb fórumot.
Én is nagyon nagyon reménykedek, és próbálok minél bizakodóbb lenni, bár sokszor kételkedek...
de olyankor mindig itt vagytok Ti, és új ra hitet adtok nekem. és valóban Moncsi sikere új reményt ad! Annyira jó lesz majd ha mindannyiunknak sikerült, nyithatunk akár egy új fórumot is :))
igen hétfőn lesz, és nagyon erősen olyan érzésem van, hogy sikerülni fog. Neked meg már sikerült. Moncsinak, hogy sikerült ez még nagyobb hitet adott nekem! Nagyon örülök neki.
Szia Babus! Jajj én is annyira örülök Moncsinak, ez fantasztikus dolog! Tényleg egy CSODA :)
Nekünk is mindnképp sikerülnie kell!!
Hétfőn lesz az inszemed, ugye?
Szia Bellydancer! Mi ujság, hogy érzed magad? Annyira örülök, hogy moncsinak sikerült az inszem. A leirtak alapján én már 100%-ra biztos voltam benne, hogy sikerült neki. Mi is a nyomdokaiba lépünk. Igaz?
oké. Jó sütést, bár remélem, hogy később még itt leszel.
Megyek,mert ebből így nem lesz mézeskalács!Este visszajövök!
Sziasztok! Moncsi ez fantasztikus, el sem hiszed mennyire örülök :))) A kislányodnak igaza volt látod :) Szívből gratulálok! De mostmár nem aszabad ám idegeskedned, nagyon nagyon vigyázz magadra és várunk minden új fejleményt :)
Elvileg ma kellene kezdenem,de még eltolom egy napot,addig kitalálom mi lesz!
A férjem dolgozik,a kicsi már alszik,én meg főzőcskézek és mindjárt mézeskalácsot gyúrok,hogy amire a kicsi felkel tudjuk szaggatni.
Tesómmal tul.képpen kibékültünk,vagyis nem beszélünk arról a dologról sem és a veszekedésről sem.A kicsi is jól van,sokat szopizik és növöget szépen.
Fennt vagyok az iwiwen!
Figyu, ha a doki azt mondta, hogy lehet együtt szedni, akkor biztos nem lehet baj. Bár ezt neked kell eldöntened, de lehet, hogy jobb lenne ha a következő hónapra halasztanád. dolgozik a kicsikéd is? Akkor jó ha már szent a béke. Tesódékkal minden rendben? A kisbaba jól van? Fennt vagy az iwiwen?
Én is hiszek benne,hogy összejön ebben a hónapban,nagyon drukkolok Nektek is!
Én holnap kezdem a clostit kicsit félve,mert semicillint is szednem kell 4x1-t 10 napig.Nem tudom,nem lenne e érdemesebb várnom a köv.hónapig a clostival annak ellenére,hogy a doki azt mondta lehet együtt a kettőt.
Autónk még nincsen,sajnos nem olyan egyszerű a dolog.Pedig nagyon kellene...Csak hát megcsináltatni nem lehet és ha veszünk valószínűleg újat fogunk venni,de arra nincs még meg a pénz a lízing kezdéshez.
A kicsi kapott a kezecskéjére,mert ütöget állandóan és már idegesített,hogy soha nem azt csinálja amit mondok neki.Utána kibékültünk...:o)Néha kell egy kicsi szigor,mert különben rosszaság lesz.
Köszi, jól vagyok. este 21-kor kell beadni a tüszőrepi szurit.Hiszem, hogy sikerülni fog! Fel van készitve a szervezetem fehérjékkel. Az első két inszemnél nem mondta az orvos, de most feltétlen kikötötte, hogy egyek sok fehérjét. Te hogy vagy? A kisfiad, párod, hogy van? Vettetek autót, vagy csináltatjátok a régit?
Szia Babus!
Hogy vagy?:o)Úgy drukkolok,hogy neked is sikerüljön az inszemid!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ez szuper!Gratulálok!:o)
Szia moncsi! sziasztok csajok! Gratulálok, szivből örülök, hogy sikerült. Biztos voltam benne, hogy igy van. Vigyázz nagyon magatokra! puszi
siasztok !csajok pozitiv lett a tesztem még most is olyan ideges vagyok de szerintem ez örömizgalom mindenkinek ezt kivánom a jézuskától !
Sziasztok!:o)
Moncsi!Mi újság?Megcsináltad a tesztet?:o)Remélem jó híreket írsz!
köszi, elég jól vagyok. Én is izgulok a hétfői nap miatt. Holnap ird meg a teszt eredményét. Bár én 100%-ban érzem, hogy ++++++++ lesz.
További ajánlott fórumok: