"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek! nincs kedvem dolgozni, szóval ha van valaki, akkor ne hagyjátok, hogy unatkozzak :))
Sziasztok lányok! Jó éjszakát! most megyek lepihenek!
szia Iriszke! pihentem egy kicsit, most itt vagyok megint. Köszi, hogy drukkolsz, hogy sikerüljön!
Szia Bigóca!
Én is PCOS-s vagyok, nekem most az első hónapban segített a closty, baba is lett csak meggondolta magát és nem akart jönni mégsem :(
Most ettől a hónaptól 3X1 -et szedtem, remélem ettől csak jobb lesz.
Szedek Merckformint is, nekem sokat segített a fogyásban is és a ciklusom is rendeződött, régen 3-4 havonta volt menzeszem.
Ne keseredj el, sikerülni fog!!!!!! :)
jó pihenést babus, most feküdj, pihizz sokat!
remélem sikeres lesz az inszem!
Moncsi, és helyben nem tudnál valami dokihoz elmenni,aki megállapítaná a terhességet és megnyugtatna!
rögtön megyek lefekszem dvd filmet megyek nézni.
UTROGESTAN oral kapszula a neve. lassan lepihenek, mert nagyon kezd szurkálni a hasam alatt. majd később még visszanézek.
Babus!kérlek ird le a gyógyszer nevét!
szia Borsi és Babus és mégegyszer mindenki .nem voltam még dokinál csak felhívtam hogy mi a helyzet vasutas-sztrájk van igy most Sopronból Pestre eljutni nehéz pedig jó lenne még az ünnepek elött emiatt aggodom is 1 kicsit megnyugvás lenne a számomra ha orvos részéröl is megkapnám a visszajelzést és remélhetőleg minden rendben
Félre ne érts,csak feküdnöd kellene...Fekve 40% jobb a méh vérellátottsága,ami most fontos lenne!Hm?:o)
még egy kicsit itt vagyok veletek.
én a gyógyszer formáját szedem. napota 2x2 szemet.
Szia!
Miért nem fekszel???
Szia moncsi! utrogestan hüvelykupot kaptál?
Szia Moncsi!
Mikor mész dokihoz?Vagy voltál már?
sziasztok lányok! ahova én járok dokihoz ott az inszem után a hüvelybe kell felhelyezni kis golyókat reggel 1et este 2öt és a felhelyezés után min.1órát feküdni kell a párom szokta mondani mi van már megint élvezkedsz? és ha felkelek utánna szinte folyamatosan folyik és tök olyan érzés mintha mensiznék ja és nem beszélve az állandó betétről szivesebben szednék gyógyszert
nekem biztos, hogy használt a closti, meg a GONAL f 300 szuri, nekem négy db tüszőm lett tőle.
sziasztok lányok!
hogy vagytok?
velem minden ok. lassan elmúlik a mensim, már csak pár csepp van.
kicsit fáj a kezem, jól megdolgoztatták a gyógytornán.
én az első Closty-s hónapban babás lettem:)) szerintem hat.csak sajnos a baba halt el:(((
A Clostybegytet én is szedtem,de attól nem lettek tüszőim:-(.Neked jó a Closty?
nem ismerem sem a Puregont, sem a Duphastont. soha nem kaptam egyiket se. nekem clostilbegyt volt, meg GONAL f300 szuri.
Nem.Mintha nem is szedtem volna(csak híztam tőle).Azért írta ki a doki a Puregon injekciót.A napokban kezdem el szedni a Duphastont aztán jön majd a szurka.
Szia Bigóca! Bocs, de ezt nem tudtam, hogy nincsenek érett tüszőid. De ezekkel a gyógyszerekkel ki tudják váltani, nemde?
Éppen ez a baj,hogy nincsenek érett tüszőim,csak sok kis cisztám.PCO-s vagyok.Nem vagyok inszemes még,de remélem nem jutok el odáig.Hát,ha most nem lesznek érett tüszöim akkor az következik.
kösz, elég jól, csak egy kicsit szurkál a hasamba. rámjött egy álomkór,az utrotól de nem akarok aludni, mert akkor éjszaka nem fogok. megfőztem, most hoxázok, majd pihizni szeretnék.
Szia!
Minden ok Babus,de inkább Te hogy vagy?Pihi?
Ezzel az indokkal elfogadjuk,hogy kevesebbet vagy itt...:o)
Remélem sikerül még időben elcsípni ezt a bacit.Én semmit nem vettem észre,semmi tünet sincsen,csak az újszülöttre veszélyes,antibiotikumot kell kapjak majd egyszer a szülés alatt és utána talán a kicsinek is.Így rendben lesz minden,de jobb volt enélkül.
a remény mindig remény addig, mig nem piros. Ez lebegjen mindig a szemed eőtt!
További ajánlott fórumok: