"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Kezd beindulni a náthám... :(
tegnap még csak a torkom fájt, ma már a fejem is, meg folyik az orrom... :(((
És Veled mizujs? Íriszke mizujs nálatok?
hahó,. lányok van itt valaki?
sajna, anya nekem még mindig semmi karácsonyi hangulatom..:((
lányok, tegnap este végig görcsölt a bal petefészkem.először azt hittem felfáztam, de aztán rájöttem, hogy akkor mindkettő fájna, nemscsak a bal!!lehet, hogy peteérés közeleg? mert csak a jövőhéte számoltam!
most nem iszom semmilyen teát, nagyon kíváncsi vagyok a ciklusomra!
amúgy hogy vagytok?:
babus?belly, borsi
szép jó reggel kislányok!
van itt valaki?
hogy vagytok?
Lányok!
Kinél mi lesz a karácsonyi menü?Én kinéztem egy receptet és elhagytam az újságot,így meg vagyok lőve most úgy érzem...
mindenki felkészült már a karácsonyra?
gondolok itt az ajándékvásárlásra, lakásdíszítésre, fenyővételre, sütésre-fűzésre
nagyon gratulálok, biztos hihetetlenül boldogok vagytok és csodálatos karácsonyotok lesz Kiscbr!
azért nagyon érdekes a női szervezet, ugye lányok?
Szió!
Október 28-án volt az utolsó mensim. Szokásosnál erősebb volt, sőt még görcsöltem is elég erősen, így fel sem merült, hogy terhes lehetek. Aztán furcsa mód, ahogy elmúlt rá egy hétre elkezdett fájni a mellem, de annyira, hogy nem is tudtam hason aludni. Kicsit dühöngtem, mert ezek a tünetek csak mensi előtt 1 héttel szoktak jelentkezni. Aztán feltűnt, hogy nem csak feszül, hanem nőtt is, nem is kicsit! :) Akkor rögtön elszaladt a párom egy tesztért, ami pozitív lett. Bejelentkeztünk orvoshoz, és egy komoly 3 mm-es képet kaptunk. Annyira örültünk annak a kis foltnak, hogy hihetetlen. Ma voltunk a 2. ultrahangon, és jött az újabb meglepetés. Már 2,3 cm, ami 9 hetes baba méreteinek felel meg. Így azt mondták most már biztos, hogy mensi előtt fogant. Hogy miért volt erős mégis a mensi azt nem értették, de mondták, hogy nagyon szépek a méretei, nincs min aggódni. Láttuk a szívverését, és azt is ahogy mocorog! :) Fantasztikus volt! :)
Lányok megyek aludni, nekem már hajnal 1 van!
szép délutánt és babákat a pocakba Mindenkinek!:))