"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
2 éves lesz!Amúgy 13 hónapos korában elérkezettnek láttam az időt az elválasztásra!Csak a tejem nem apadt el.A vége hormonvizsgálat lett!Picit magasabb a prolaktinom!
illetve bocsánat, hülye kérdés, hiszen gyógyszert szedsz rá, hogy ne legyen. akkor mit csinálsz vele?
hány éves is a kislányod?
szoptatsz még?
Nekem is az volt az eleje!Most meg gyógyszert szedek hogy ne legyen tejem!
jó éjt Murmur!
Belly, szerintem hallgass a dokidra!
olyan érdekes, én sosem a szüléstől féltem, hanem a szoptatástól (azon kevés idő alatt, amíg babás voltam:(
még rémálmom is volt
igazság szerint nem akrtam abbahagyni, mert sokat olvastam róla, hogy még jót is tesz, de a dokim azt javasolta inkább ne csináljam.. :(
Mennem kell, jó éjszakát mindenkinek!
Nagyon remélem.Annyira szeretnék már szoptatni!Meg kislányom már két éves lesz,ideje lenne egy tesó!
Ha megtudod hogy terhes vagy egyszerre abbahagyod a táncot?
Aranyos vagy, köszi, de tényleg jól viselem az esetet. :) Jövőre babázunk!!!! Ti is!!!! :)))
egyébként mi is gondolkoztunk rajta, hogy most nem kellene menni sehova... sőt ha most sikerült volna a babaprojekt biztos, hogy nem is mentem volna, örömmel mondtam volna le a fellépést is :)
Még nem tudjuk, lehet, hogy itthon pihizünk, mert a karácsonyunk kész rohanás lesz. (össz kb. 1000km-t fogunk kocsikázni 4 nap alatt) Elég húzós volt az évünk, ezért is ránkfér a pihenés.
De még alakukhat... spontán emberek vagyunk. :)
Szia Murmur!Sajnálom hogy megjött!Én meg azt várom hogy megjöjjön és próbálkozhassunk!Bár még számolásaim szerint több mint egy hét.
Hát pénzt pluszba már nem kapok, de így is nagyon megéri :)
Ti mit csináltok szilveszterkor?
Kész haszon, ingyen szilveszterezel, és (gondolom), még pénzt is keresel. :)
Szilveszterkor lesz még egy bulink, jól jött ki, mert apa ismeri a tulajt a helyen ahová megyünk szilveszterezni, és mondtam kérdezze meg nem szeretne e hastáncosokat, és tetszett neki az ötlet, így én a belépőt meg is úsztam :)
Jól improvizáltál! Az a lényeg, hogy a közönségnek tetszett! Mentek még idén valahova?
Köszi a kérdést, jó volt nagyon a fellépésünk, tetszett nagyon a közönségnek. egy kis malőr volt részemről a dologban, képzeljétek már a legelején valahogy kirántottam a fülemből az egyik fülbevalót és ott volt a kezemben. hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, aztán gyorsan eldobtam :) de ezt leszámítva tényleg nagyon jó volt
igen, Murmur, majd a jövő év elhozza majd a te babádat is, fel a fejjel!
mi újság Belly?
Furcsa, de nem vagyok elkeseredve. Eddig ezt a sikertelen hónapot kezelem a legjobban.
Hogy sikerült a fellépésetek?
Murmur, sajnálom, hogy megjött :(
de tényleg nem szabad elkeseredned! majd az új évben Neked is sikerül!
Sziasztok!
Sajnos tegnap beköszöntött a "Mikim". :(
Picit el vagyok keseredve, de nem adom fel!!! :)
Ti hogy vagytok?
ahhhamm....
Na jól van lányok én azt hiszem megyek mert ma is dolgoztam és egész nap talpon vagyok...pihizek most már...Puszika mindenkinek karácsonyig még úgy is felnézek! :)
Pusza
nekem volt időm, 5 hete táppénzen vagyok:(
Hát sajnos nekem eddig nem nagyon volt időm vásárolni...ugyhogy holnap intézem el ami lemaradt!
:D Remélem holnap már megveszek mindent és nem kell több kört menni! :)
További ajánlott fórumok: