"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Hanim!
Jól érzed ott magad?Nem vagy egyedül?Én 45 km-re lakom a családomtól,de annyira húz a szívem hozzájuk...
Ja,és én tuti tesztelnék...:o)
Babus!:o)
Egy hét és tesztelsz!Jaj,de izgi!Hogy vagy?Érzel valamit?Nagyon drukkolok!
Messze is van, meg nagyon meleg, párás a levegő..
kint lakunk a városon kívül, még csak most kezdik beépíteni ezt a területet! kocsival 5-10 perc a belváros.
Sziasztok Lányok!:o)
Szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánni!!!:O)
Egész jól, már kezdek hozzászokni!:) Csak sajnálom, hogy nem nagyon lehet gyalog mászkálni, mert én mindig mindenhova sétáltam! egri vagyok egyébként, és nap mint nap nagyon élveztem, hogy kimehettem a dobó térre, onnan bejárhattam a belvárost, ha vásárolni akartam azt is meg tudtam oldani! És a vár fölött laktunk, nagyon mesebeli volt!:)
Most egy kertváros szerű részen lakunk, még új, és hát pont a patika hiányzik a környékről!
Sziasztok Lányok!
Nem teszteltem! Nem mertem! Pedig töb patikával is szemeztem...
A férjem azt mondja, várjuk meg a következő mensit. Hát nem tudom. Az a baj, hogy Ő nem akar tesztelni, egyedül meg nem tudok elmenni tesztet venni, mert nem tudok jobb oldalt vezetni:( még:( gyalog meg elég messze lenne, (6km)és 40 fok van..
De egyébként neki van igaza, ha baba van az kiderül hamarosan, ha nincsa, akkor meg itt bőgök neki a negativ teszt után..
De nő a mellem, és fáj!!!!
Ráadásul a férjem mindkét nővére terhes!!! Az egyik 3hónapos, a másik 4 hetes!:)))
Köszi Babus ezt a kedves kis versikét! Neked is nagyon boldog békés ünnepeket kívánok!
holnap lehet én sem tudok feljönni, alább már írtam milyen mozgalmas lesz a napunk :)
de nekem sem árt egy kicsit ha másra figyelek :)
lehet, meg még mindig nem az igazi. gyógytornán is jól megdolgoztatjuk..
hát akkor egy hét múlva, nem igaz?
megy a drukk:))
szia Babus!
mikor is tesztelsz?
jaj, de nagyon jó lenne, ha sikerülne a baba!
igazad van Anya, lehet, tényleg mennénk, csak máshogy lenne a dolog megoldva:)
igen, Jézuska hozná, vagy a szilveszteri kismalac?:)))na mindegy, rágyúrunk vazze:)))
amúgy jól vagyok Babus, csak kicsit fáj a kezem, tegnap pedig egész este fájt és görcsölt a bal petefészkem-
mindenképpen, egy alkalmat se hagjyatok ki :)
csak úgy értettem milyen szép lenne, ha pont szenteste foganna meg a babátok, tényleg a jézuska hozná :)
igen, de én már ma elakarok kezdeni bemelegíteni:))
hozzánk nem jönnek vedégek, mindig mi megyünk...majd ha lesz gyerek, szerintem annyit már nem fogunk menni
reméljük tényleg a peteérés jeleit érzed! úgyhogy ha már szenteste úgyis kettesben lesztek, szeressétek agyon egymást :)
sajnos nekem még ígyis kell készülnöm is itthon, mert 25.-én délután hozzánk is eljönnek, anyáék meg anyósomék meg a testvéreink, 10-en lesznünk összesen... szóval nem sok időm lesz az elkövetkezendő néhány napban :(
semmi különös, bár lentebb írtam, hogy tegnap este elég jól fájt a bal petefészkem...
lehet közeleg a peteérés:)
nálam tegnap kitakarított anyukám, főznöm sem kell, mert minden nap vendégségbe megyünk karácsonykor, úri dolgom van:))
jobbulást mindkettőtöknek!