"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
na ezt nem szoktam érteni... ha minden a helyén van, akkor miért kell ennyit várni?? nekem ez az 5. próbálkozás... és nagyon bosszant, hogy nem jön össze!
Az étvágytalanság is jel?? Nekem egyébként 8.án kell megjönnie. tényleg ólomlábon meg az idő. alig várom a hétfőt.
hétfőre biztosan jobban lesz, sőt sztem már a hétvégén is, ha nem lázas és nem hány, akkor biztos nem komoly
De azért van rá esély!Ki tudja...a megszakításos védekezés sem a legbiztosabb módszerek egyike :o)
Bárcsak bizonyítaná ezt...
Hát az biztos!De ha ennyi ideig nem lettem miért pont most?!
ÉS az a félév végig aktív próbálkozással telt? úgyértem minden hónapban megvolt az esély a tehrességre?
a megszakításos védekezés ellenére simán teherbe lehet esni! állítólag én is így lettem :)))
Köszi,etettem vele étcsokit,talán ez megfogja.Alig eszik,csak kekszet és étcsokit evett ma,meg teát ivott.Hétfőn meg ovi,remélem meggyógyul addig.
Nálunk kislányom fél évre sikerült.
18 án voltam uh-n a doki domináns tüszőt látott!Terhesség szinte égi csoda mert alig voltunk együtt(és védekeztünk megszakítással!Nekem eddig 25 napos ciklusaim voltak.
hát érdekes a természet és az emberi test, az biztos...
szegény kisfiad, jobbulást neki!!
Kisfiammal mi is egyszer próbálkoztunk és most 3 éves(és megy a hasa...:o(...)
És az nem lehet,hogy terhes vagy?:o)
Az első alkalom után mintha nem is történt volna semmi,megjött(nekem 29 és 33 naposak a ciklusaim),viszont a legutóbbi után először 21 napra,aztán 25 napra,legutóbb 36 napra jött meg.Mind a peteérés hiánya miatt tolódott el ennyire.
írigylem is kicsit őket :) barátnőm is pont így volt, az első éles próbálkozásra terhes lett, most 11 hetes
Már nekem is beindul az angol és majd a tanulásra koncentrálok...
Valakik egy alkalom után megfogannak...ki tudja?:o)
Várom a mensit hogy próbálkozhassunk!Most persze késik!Nemtudom mi van!Most lenne a 2. vetélés óta!Neked hamar beálltak?
Hát most nem bizakodok túlságosan... de legfeljebb jól meglepődök és nagyon nagyon boldog leszek, ha mégis :)
a jövő hét már jobb lesz nekem is, akkor a munka majd talán elveszi a figyelmemet erről
A jövőhetet várom,mert végre beindul az élet és akkor nem tudok ennyit ezzel foglalkozni.Bár biztos sokszor eszembe jut,de legalább gyorsabban telik az idő.
Anya,te hogy állsz?
Ja ja ilyenkor csigusz az idő...
Olvastam,hogy félidőben vagy,de legaléább jókor voltatok együtt,ha még keveset is.A másik fórumon uígy volt egy lány és most 5 hetes...:o)
Kössd le magad!Én sétálok a gyerekkel, netezek!Jövő hétre meg beterveztem egy szekrényrakodást!Persze könnyü mondani...
kívánok hozzá sok sok kitartást!!! nem lesz könnyű :) ilyenkor bezeg nem telik az idő! én meg még csak a 17. napon vagyok :(
Köszi,de kitartóak legyetek a drukkban,mert még csak a 22. napon vagyok és a 19. napon is volt valami peteérés a miki szerint.Úgyhogy van még egy csomó időm...hogy bírom ki??...
Hát így legyen :o)
Igaz is,mert a három terhességemből egyszer sem volt semmi tünet elötte csak nem jött meg.
Ok!Addig is drukkolok!Amúgy nekem első babónál étvágy meg mensi elmaradás volt a jel!Semmi más.
az nem baj ha nem érzel semmit, attól még simán ot növekedhet a pocidban a kis bébi :)
a fő, hogy mensi előjel nincs!
Rám még ott mosolyognak...
Hát most egy darabig biztos nem...Majd ha nem jön meg már egy hete,talán akkor!Egyébként semmi biztató jel,sehol egy cici fájás,sehol semmi...
úgy elfáradtam, vasaltam több mint két órahosszáig... jó sok összegyűlt, de most KÉSZ :))
További ajánlott fórumok: