"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
jó, az, ha már egy kicsit tudtál fekve maradni az is jó! elvileg anélkül is kellene ,hogy sikerüljön...
pé mikor lesz/volt?
Hát az esti akció reggelre tolódott, nem tudom mennyire volt sikeres!Nem tudtam utána sokat pihenni, mert menni kellett bevásárolni!Amúgy jól vagyok!
Szia Anya! minden oké, mindenki akciózik ezerrel :)) remélem tegnap nektek is sikerült!
hogy vagy egyébként?
Sziasztok lányok!Mi újság?hogy vagytok?
Kicsit felnéztem ,csak közben csinálom a házimumkát!
Szia Gigi! én is dolgozgatok közbe, van amikor én is lele-maradok de azért igyekszem :)
mi újság, hogy vagy?
én is csak néha írok, amikor kicsit nyugi van, de alapvetően csak utánaolvasok!
nekem amikor babás lettem, tudtam mikor van peteérés (Closty miatt nem volt nehéz) és akkor abban a 4-5 napban együtt voltunk, minden nap 1x, utána gyertya, és megfogant a baby!
Sziasztok Csajok!
Olvaslak ám titeket, csak én nem tudok írni, mert van munka dögivel :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jó vásárlást Dorci, várunk vissza! puszi
Na,tényleg húzok Csajszik!Elintézem a dolgaimat,aztán sietek vissza hozzátok!Lehet,hogy veszek egy tesztet is,mint pozitív inspirációt,hogy tuti szükségem legyen rá!!!:)))))+++++++++++++++++++
ó szegényke, akkor biztos nagyon fáradt voltál...
remélem ma már nem kell olyan sokat dolgoznod!
Jó,hogy ezt mondod,hogy segít,mert én már néha azt hiszem,hogy csak fölösleges cirkusz at egész!Ha az a baba jönni akar,akkor megfogan akrobatika,és hőmérő nélkül is!
nem, azon már túlvan
és tudja, hogy segít
De legalább nem röhög mint a mieink!!!:)))))
de én is gyerytzom mindig, apa nagyon sajnál, mert látja, hogy szenvedek, de midnent megteszek!
tagnap este fél 8-ig dolgoztam, túlóráztam:((
bezuhantam az ágyba:(
különben is ma még csak a 8. nap van, szóval ráérünk még
Ne is foglalkozz vele,az enyém is mindig röhög,amikor minden kezem ügyébe akadó ágyneműt begyűrök a popsim alá,a lábaimat meg feldobom az ágytámlára!!!!Csak gyakorolj,hidd el meglesz a jutalma!!!!!!+++++++++++++++++
Tuti,hogy kicsit már korlátoltak vagyunk agyilag!!!!!:)))))))A szexben sem arra koncentrálok már,hogy jó legyen,hanem,hogy a kritikus pillanatban jó legyen a pozícióm,nehogy kárba vesszen az egész cucc!:))
ja nem is mondom :))) tegnap kipróbáltuk a kutyát :)) ja és a gyertyát is :)))) apper jót röhögött rajtam... mondom nyugi, ez még csak a bemelegítés, hogy majd így kell élesben :)))))
Te jó ég,már ennyi az idő???????Én meg még pizsiben!Rúgjatok már s...be,hogy menjek el bevásárolni,vasalni,rendet rakni!!!!!!!
hát ez tényleg nagyon nehéz... én is egyre nehezebben viselem, nem tudom mit tehetnék még a siker érdekében... lassan tényleg kezdem azt hinni hogy nem is vagyunk normálisak :))
most úgy gondoltam, a héten nem erőltetem a minden másnapot, mostmég úgysem lehet pé-m, viszont jövő héten mindenképpen! 26.-án mindenképpen, mert Jónás 27.-én lesz vmikor napközben, addigra jó helyre kell kerülniük a ficánkáknak, aztán 28.- a szerda megint akció, majd 30. péntek és asszem még a vasárnap is jó lenne, ha így nem lesz meg, akkor sehogy!
Szia Íriszke!Ne is kérdezd!!:))))Kétségek közt őrlődünk!:))))
Szia Íriszke! hát igen, képzeld tegnap este szinte senki nem volt a fórumon :))) hatalmas pangás volt! remélem azért mert mindenki a babán dolgozott :)))
mizujs? akció???
Húúú,ez milyen nehéz!Remélem sikeres lesz,mert én még egy hónapot nem bírok ki ilyen feszültségben!Te meg,ha nem vagy benne biztos,hogy mikor van pé(egyébként már én sem!)akkor próbáld azért rávenni Apát a minden másnapra!Mégiscsak nagyobb az esély,mintha csak a kritikus napokon próbálkoztok!
szép jó reggelt kislányok!
hogy vagytok?
látom akciódúsan!!:)))
akkor sztem a csütörtök helyett inkább legyen még egy szerdán, és utána legközelebb péteken és szombaton, sztem így nem maradtok le róla!
Na bakker!A minden másnap naná,hogy csütörtök,és szombat!:((Már végképp nem tudom mit csináljak!!!:)))))Na mindegy,örülök,hogy Ti is elkezdtétek az akciózást!!!!Tessék bevetni minden női praktikát!!!++++++++++
nekem meg fogalmam sincs mikor kellene... nekem nem mindig egyformán 28 napos a ciklusom... most is 30. napra jött meg, tehát 29 napos volt... a kalkulátor 31.-ére hozza a pét, de sztem attól azért előbb lesz. remélem most is érezni fogom, meg lesz tojcsi is!!! minden esetre jövő héten bele kell húzni!!!
ha szombaton van a pé, vagyis az ovuláció, akkor szerintem péntek este mindenképpen!!! aztán esetleg még szombat este is, háromszor sztem fölösleges, nem lesz elég jó az anyag
További ajánlott fórumok: