"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Igen,én is ebben bízom,meghát még tojcsi sincs,úgyhogy szerintem is csak stresszelem magam!Mi nők,hogy lehetünk ennyire hülyék,hogy mindenen pánikolunk?????Bezzeg az Ember halálnyugodt!MÉg azt sem tudom,hogy hétvégén mikor lenne jó az akció!Péntek este?Szombat reggel?Szombat este?MINDHÁROM??????
szerintem akkor nem kell aggódnod, nem hiszem, hogy a 10. napon megtörtént volna az ovuláció, meghát ha ez az első ciklus amiben méred ahődet, még neem biztos hogy meg tudod állapítani belőle, hogy pontosan mikor is van!
este szépen bepótoltok mindent és nem lesz gond :)
Hajszálpontosan 28!MINDIG!Tehát elvileg szombaton van pé!
:)
hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Elírtam,36.2,és nem 35.2!Mondom,hogy nem látok!
Hát,ja,csak még mindig nem látok ki a fejemből,pedig már ledöntöttem egy vödör kávét!:)Hát érdekesen alakulnal a dolgok,már teljesen össte vagyok zavarodva!Ma van a 10.napom.Mikor hajnalban felkelt az Ember,megmértem a hőmet,és 35.2volt!!!!Aztán a szokott időben is,akkor már 36.4!Remélem nem akkor volt leesve,csak az időpont miatt volt kevesebb,mert tegnap este nem volt akció.!Nem akarom,hogy lemaradjunk!
Szia Dorci! örülök, hogy jót aludtál :)
mizujs?
Jajj Moki de drága vagy :))) várjuk a gólyádat :))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok Csajszik! Húúú,de elaludtam! Az Ember elhúzta a csíkot hajnalban Pestre,és nem kaptam kávét.Basszus háromnegyed nyolckor ébredtem fel!:)
Az az igazság, hogy ha kell életem végéig émelygek, csak legyen minden rendben.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Továbbküldtem a gólyát hozzátok! ;)
oké, aztán csak ügyesen! ja és akció után tessék feküdni legalább egy órát a kis katonákkal!!! ez fontos!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
elmegyek lányok, bepróbálkozom amint lehet aztán még jövök később:) puszi
:))) ez nagyon aranyos :))
az jó, hogy nem vagy különösebben rosszul, hátha megúszod később is :) bár gondolom téged sem zavarna már a rosszullét sem :)
persze, igazad van, én nem tudom hogy birnám ki, h ne mondjam el mindekinek:)
babonából még nem agyalok rajta (pontosabban próbálok nem agyalni rajta)... majd ha a doki is azt mondja, hogy minden rendben, akkor kitaláljuk férjjel.
:D mikor és hogy mondod meg a szülőknek? vagy ahogy hozza a szitu?
szia Belly!
megvagyok, van kis émelygés... de nem tudom, hogy ez most a babó, vagy csak a szokásos... én állandóan émelygek.
TEgnap átmentem anyuékhoz, de ők még nem tudják a hírt. Férj rizsnek hívja a babót a mérete miatt, erre anyukám első kérdése: te már csináltál rizsfelfújtat? úgy elkezdtem röhögni, azt hitték apuval, hogy megháborodtam :D
sajnos múlt héttől megszűnt a délelőtti munkám:) igy van. lehet, a sors akarta igy:)
:) hát nektek jó, ha reggel van rá lehetőség.
nekünk nincs, ezért mi az előző estét próbáljuk elcsípni.
szupi, akkor most kell egy akció:D, még van pár órám, amig apa felkel:D, holnap van pé, de hogy mikor azt nem tudom, lényeg h akciónap és akkorannyi h reggel és nem este:) jajj de jo
hát minden nap engem sem érdekelne... az más szerintem sok, sőt még talán a minden másnap is sok hosszútávon... de a babáért már mindent :) de tényleg nem jó kényszeresen csinálni
mi is első hónapban mnden nap, de tényleg kényszer is lett a végére, meg nem érnek meg a sejtek egy nap alatt. mi is csak itt a pé környékén minden másnap. amugy nem érdekel, ha nem vagyunk együtt állandóan, csak a baba miatt volt rossz akkor is:)
szia Moki, jó reggelt! hogy vagy?? remélem nem gyötörnek rosszullétek!
hát ha tuti biztos, hogy holnap pé-lesz, vagyis ilyenkor az ovuláció számít, tehát az ovuláció előtti napon érdemes, mert mire kiszabadul a petesejt ott lesznek a kis katonák és tudnak talizni :) viszont ha az ovu napján este vagytok együtt a petesejt meg már hajnlban kiszabadult, lehet mire odaérnek a katonák más késő
hát a miszokásaink változóak :) csináltuk már úgyis, hogy pé környékén minden nap... ez nem vált be ráadásul mindketten hullák voltunk... csináltuk már úgyis, hogy csak amikor kedvünk tarja, akkor meg pont lemaradtunk a pé-ről... most én is ezt a minden másnap dolgot akarom kipróbálni a pé környékén, mert egész hónapban nem menne... én is jártam már úgy mint Te a múltkor...
azt tudom, igy csináljuk most pár napja, csak azt nem tudom, hogy a pé napján legyünk, vagy pont előtte ey nappal
belly a te véleményed is érdekelne, ti hogy szoktátok?
én is nagyon nagyon remélem, hogy így lesz!
Ladybird, szerintem legjobb akkor ha mától kezdve minden másnap együtt vagytok kb 1 héten keresztül
hajrá akkor, mindent bele :)
Remélem az akciózás mindenkinek sikerrel jár, és kétcsíkos tesztecskék lesznek egy pár hét múlva. :)))
További ajánlott fórumok: