"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Adri!
nem találom hogy mi volt. ugye nem jött meg?!:)
Sziasztok lányok! Kivel mi újs? Próbálok visszaolvasni három napi termést..:)
Képzeljétek voltam talpmasszázson kétszer és most rendszeressé fogom tenni. És kaptam egy keveréket, amit lehet venni gyógyszertárban és eszméletlen jókat írnak róla. Ez egy lugosító keverék és kimamáknak ill. babát tervezőknek is ajánlják, illetve egy ismerősöm kúra szerűen issza és csak úgy pörögnek le róla a kilók, mert beállítja a test sav-bázis egyensúlyát. Csak ajánlani tudom. Green 9 mix a neve, csak füvek vannak benne és nem olyan vészes az ára mint más lugosító készítményeknek amiket néztem. Elég rossz inni, de a cél érdekében mindent. Három napja iszom napi egy csészével, és már jobban érzem magam!
Na ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem szeretem az ilyen hozzáállást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát már jobban!!!De tegnap nagyon padlót fogtam!!!
Hú,csajszik,termeltetek ám! Alig győztem visszaolvasni!:)) Látom mindenki depizik,én is beállok a sorba!
aha akkor 2, kipróbálom hátha az én idegeimre is jó:)))én magneb6-ot vettem, te milyet szedsz?b6?vagy csak magnézium?vagy magneb6?
Szia!köszi jól, elvittem a fiam az oviba, most fő az ebéd, mintha nem is műtöttek volna:)))És te?
szia Angaylka! hát én sem szedek be napi 6-ot :) én most napi kettőt veszek be, reggel és délben egyet, esétre meg a teát, mert azt hallottam estére már nem jó bevenni a magne b6-ot, nem tudom miért
sziasztok!
Belly!mennyit szedsz a magneb6ból??én is vettem, de napi6ot nem fogok bevenni...
Hát szegénykém akkor neked tényleg minden összejött!!!
olovastam Jojjo, ment a privi!
Annál nagyobb lesz az öröm!! Én is belekukucs a naplódba:))
Persze csak gáz van itt a munkahelyemen is, aztán napról-napra keményebb:o((
Jó veszek én is.Köszi.
Belly olvass bele a naplómba ott leírtam mi is a bajom.Itt nem akartalak vele terhelni Titeket.
Igen ő az előző házasságomból van. Szegénykém anyut mindíg kérdezi, ha lát egy babát, hogy anyának miért nincs még...
Adri ajánlotta nekem a naturland nyugtató teát, tényleg jó, amikor megitttam egyik este úgy aludtam int a bunda, nagyon jó volt. meg most szedem a magneB6-ot is, remélem nekem is sikerül legyűrnöm a stresszt és a depit ,ert eléggé hajmaos vagyok rá sajnos. sztem te is próbáld ki mindeképp!
De fogd fel úgy hogy 2 hónap múlva időpontot kapsz!!!!!!!Nekem van egy ismerősöm aki 35 éves több mint egy éve próbálkoznak túl van egy sikertelen inszemen és még kötelezően előírt eki a doki még 4-et ja és egy petefészke van!!Szóval nem tudja, hogy mikor lesz babája, mert az orvos még nem javasolja lombikra!
Ez butaság! Nem tehetsz róla! És az is benne van a pakliban,hogy mire elmentek már összejön a baba:))
Olvastam, hogy van egy nagyfiad is:)) Biztos, hogy erőt ad Neked! Nemsokára jön a kistesó is:))
Nem te vagy a hibás!!Erről senki nem tehet!!!!!
melyik gyógyteát iszod? Nyugtatós?, akkor írd le nekem légyszi mi a neve.
Igen, de 2 hónap, mire időpontot kapok:o(((
Már nem akarom annyira görcsösen, mint régen, csak tudod mégis okolom magam, amiért nem sikerül és keresem magamban a hibát.
igazság szerint eddig csak egyszr ittam még belőle, mert akciós estén nem akartam hogy ki kelljen járkálnom pisilni :) de akkor amikor ittam nagyon jó volt, ma is fogok inni belőle!
A gyógytea hogy szuperál??
Próbál meg ebbő a hullámvasútból kiszálni!
Tudom, hogy szinte lehetetln,de meg kell próbálni nem görcsösen akarni. A stressz sokat számít! HA egy kicsit elengednétek magatokat...
Olvastam az adatlapodon, hogy elkezditek a lombik programot??
További ajánlott fórumok: