Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
A 13. napom.De most nem szedek semmit,mert szünetelnem kell a múlt hónap miatt.Túl stimuláltak:számos tüszőm volt 18-22 mm-ek!!
neked mikor kellett volna megjönnie
Mult ho 5 jött meg a mensim és 18-19 körul volt exsön apucival!Most nem jött, meg a mellem meg fájt nem is feszult hanem ugy éget ja és akkorák hogy már szoptathatnék!
A doki szerint 2 petesejtet látott uh szerint az egyik 21 mm volt a másik 19mm
Sziasztok!
Kriszti gratulálok!!!!!Tiszta szívből örülök,hogy neked össze jött,mert már beszélgettünk és sorstársak vagyunk.Nekem sincs sem menszim sem pé-m!Most már nagyon bízom a sikerben!!!!!
csajok én mindent köszönök nektek,a bátoritást és a sok jo tanácsot!Olyan jo ki kérni másoktol a véleményt, és meg osztani mással a problémákat!Kivánom nektek is ezt az örömöt mihamarabb,mert valami fölemelő érzés!!!!!!!!!!!Sok ++++++++++++++++++++++++++++++++ mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ikrekre hajlamos vagy?jól értem?:)
Sziasztok!! Kriszti! Nagyon gratulálok!:)))))
Avass be. A havi elmaradása után hány nappal csináltad a tesztet? És milyen tüneteid vannak??:)
csak az a kérdés még egy vagy kető lao van oda bent!
nagyon megérdemeltétek!!!tényleg örülök nagyon így ismeretlenül is!!!!!!:)
A closti téleg csodákra képes!!!!!!!!!!!!!
Eddig még peteérésem se volt,sőtt mensesem se,mult év január ota.
és sokszor simizd meg a pocid!!!!!!:DDDD
sírj csak:)))))mióta próbálkoztatok?
nem is hiszem,azt se tudom mit csináljak örömömben már sirok!
ggrrratttuuulllállokkk4!!!!!!!mondtuk:)
Ez olyan 2 csik,mint a .......
Gigi!
Nekem a 25. napon már volt szikhólyag, szóval már láthat valamit.
Mennem kell, mert a fiamnak szülői értekezlete lesz!
Puszi
Köszönöm, hogy bíztatsz Íriszke!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az biztso, hidd el, minden rendben gigi!!!
Szia Babus!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Inkább megyek többször :)))
a mensi első napjától számítanak mindent, ez alapján 4-5 hetes lehetsz!
akkor szerintem petezsákot lát de szívműködést még nem!!!
nyugi, minden rendben lesz,
ezért is jobb kicsit később menni, mert akkor már több mindent lát a doki, így majd 2-3 hét múlva ismét kell menni!
Akkor leszek a 33. napon, elvileg 14. napon jött össze a babóca. Szerinted?
hány hetes is lehetsz?
azt lehet, nem tudom, még korai terhes vagy, mindenesetre a megvastagodott méhnyálkahártyát látja, illetve, hogy fel van-e puhulva a méhed!
További ajánlott fórumok: