"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
De aranyos a kedvesed!:))
Biztos,hogy sikerülni fog! 1 év alatt össze kell jönnie,ha normális nemi életet éltek. Itt nem arra gondolok, hogy probléma van köztetek:)) De van olyan pár,ahol kamionos a pasi és nyílván nem tudnak minden peteéréskor együtt lenni,stb...
Itt márciusban sok + tesz lesz,megbeszéltük a csajokkal :) Persze lehetnek még februári tesztelők is:))
Aranyos vagy!! Nagyon boldogok lennénk,de csoda lenne,mert ez az első hónapunk:))
Drukkolok Nektek++++++++++++++++++++++++++
Nem tudom, hogy 23 vagy 28... szerintem a 28-at vedd alapul, ha általában olyan hosszú a ciklusod!
Mesélj! Hányadik napon vagy?? De izgalmas:)
Az előbb bezéltem a férjemmel és megbeszéltük, ha most megjön,akkor köv. pé-kor 2 naponta:)))
Az nem jó,ha kihasználnak.. Kevés a jó munkaerő..
HÁt több mint egy hete sajnos. Komolyan szivatnak a melóhelyen. 7-re megyek és ötkor még nem vagyok kész. Hoxázni meg aztán végképp nincs időm.:(
Én most várok. JÁrok talpmasszira és ma azt mondták, hogy elég kétesélyesnek néz ki a dolog.:)))
Szia!
Én betegen. Tegnap a 27.napomon teszteltem egy negatívat,holnapra nem várom..
Gigi babás:))))
Nem tudom, hogy mikor voltál utoljára:)
Veled mi a helyzet?:))
Nekem is fáj a cicim.. Sajnos már beteg vagyok, de teázom,orrcseppezem:)
És holnapra nem várom a havit..
Köszi! Aranyos vagy!!
És megy a drukk+++++++++++++++++++++++
Jó étvágyat hozzá!!
Én nagyon s.arul vagyok.. Szétmegy a fejem és egyfolytában folyik az orram és fáj a szemem..
Te hogy vagy?? Tüneteid??
És a sok ember,akik lakáshitelt törlesztenek..
Nem egyszerű az biztos.
A Valentin nap alkalmából?:))
igen sajnos, pedig gyümi tortát akartam ma még gyártani holnapra, lehet reggelre marad
hát sajnos nagyon nehéz munkát találni manapság
Sajnos nem. Amíg Pesten laktunk,addig volt munkám. De itt Csabán már nem. Most a hónap végén költözünk Gyulára. Szerencsére a férjemnek van.
Egyfolytában nézem a hírdetéseket,de semmi..
meg menstruálok is, nem csak azért van pihi, mert apa nincs jól...
nem tudom még mikor mehetek haza, mert 4 körül kaptunk egy bankos szerződést és az okosok most tanulmányozzák át és lehet kell válasz levelet írni
te dolgozol keserédes?
Aranyos vagy! Mikor mehetsz haza?
Akkor most pihi van,hogy a férjed beteg. Nálunk is kidőlt mindenki..
szia keserédes!!
én még vagyok, dolgozom, ma vagyok ügyeletes titkárnő és persze mindig én fogm ki a tutit....
szóval még maradnom kell, de egyenlőre csönd van, várok....
Sokan terhesek most:)
De ránk is sor kerül:) Mondjuk én soha nem azért akartam,mert XY is az:-))
Szia Íriszke..hát azon kívül semmi, amit leírtam :) Most mennem kell, majd este talán leszek!
Pussz Mindenkinek!!