"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
szerintem szép a hagyományos gyűrű.. annyiféle van már, meg sem lehet állapítani hogy az karikagyűrű lenne... a miénk is sima hagyományos csak van benne egy kis fehérarany berakás
Hallod, ugyanz ez volt nekem is, mindkét hónapban. mg írtam is ide mind a kétszer, hogy na csajok, ez a hónap ugrott, mert megjött, aztán azzal a lendülettel el is állt. majd rá egy napra jött meg rendesen:D vicces volt, hogy írtam, hogy mégsem jött meg bocsi:D. De az ilyen dolog a baba is lehet, hogy ilyen félig-mensi dolog.
Majd mindjárt felteszem az enyémet is :) Egyáltalán nem vagy hülye :D Én egy icipicit megbántam, de apukámnak nagyon tetszett...így marad :D Majd talán lesz még egy sima arany karika...Szerintem szép, egyszerű és letisztult :D
Bocs, akkor nem tudom, mitől lehet.
akkor sztem fogok neki írni! remélem okosabb leszek :)
Hiába nem szedte Borsi sokáig, de ő biztos tud Neked választ adni rá!
de jó, örülök hogy szépen haladtok az esküvő szervezéssel! mindjárt meg is nézem a képet :)
nekem egyébként máskor is barnával indul a mensi, szintén a fogi gátló abbahagyása óta. most azért nem értem mi van, mert tegnap du a wc-n szépen megjött, pirosan, még örültem is, írtam nektek is mega naplómba is, de aztán mint akit elvágtak, sehol semmi... egész nap ma sem.. most van a betéten egy kis barna, ennyi... és ma van már a 30. nap. mondjuk úgy is számoltam hogy 30 napos lesz most, de mostmár akkor jöhetne rendesen...
Hádde az a fura, hogy nem fáztam fel :)))) Mondjuk még csak a 18. napomon vagyok, de fura...a cici pedig sosem fáj nekem...remélem, nincs semmi baj :(
van aki a 10. nap körül jár, mint én?
Drága huszka! köszi megvagyok. vagy babó, vagy havi. Most két lehetőség van előttem. remélem, hogy babó miatt fájnak a melleim, bár havi előtt is szoktak fájni, bár nem minden hónapban.Majd az Isten eldönti. Remélem, jól fog dönteni.
igen, köszi! Hülyének néztek, hog yklasszikus karikát szeretnénk.
Huszka Te hog yállsz a ciklussal, hol tartasz?
egyszer szerintem már beszéltünk róla Borsival, ő nem szedte túl sokáig úgy emlékszem azt mondta, de lehet írok majd azért neki és megkérdem újra mit tapasztalt!
Forró fürdőviz+ konyhasó. Csodákra képes. én amikor fel vagyok fázva/ hál istennek ritkán/ nekem is a hasamalja szokott fájni. Mikor már ezek a jelek megjelennek, rögtön kezdem a kurát. sajnos én nagyon hamar felfázom, ezért kell magamra vigáznom. Vigyázz magadra!
Viccen kívül, szerintem március nagyon babás lesz. Így érzem!!
Jajj..babus..én meg olyan bunkócska vagyok, hogy meg sem kérdeztem, Te hogy érzed Magad :) Láttam a cicifeszülést...én annyira szurkolok, hogy sikerüljön :))))
Lady...az csak "sima" vörös arany karika?? :) Szép :D
Belly miért nem kérded meg Borsikámat, hogy neki milyen hatással volt a barátcserje kapszula? Ő szedte. Többet fog tudni mondani neked róla.
Nem hiszem, hogy visszafelé hatna..
Én is várom, hogy megjöjjön holnap,mert érzem,hogy mensi lesz és maradjon 28 napos a ciklusom.
Köszi! Jól, ma sokmindent intéztünk az esküvővel kapcsolatban, rendeltünk gyűrűt is, tettem fel képet. Belly! Nekem 3 nap barnázás van mensi előtt a fog gátló abbahagyása óta. ez biztos normális, akkor is ha nem szokott lenni. lehet ez a barátcserje hatása, de nem hiszem, hogy baj. Lehet tényleg a mensi jele, de amíg nem jön meg addig ++! Most van barna, vagy mi van jelen pillanatban lemaradtam.
babus...köszi jól vagyok..fájdogál a cicim és a hasamnak meg lejjebb olyan, mintha fel lennék fázva :S na mindegy...
szijja lady :)
igen, most van pont egy hónapja, mert az előző mensinél kezdtem el
ez az első hónap, hogy szeded?
Szia ladybird! kösz, én jól vagyok. Te, hogy vagy?
már próbáltam utánanézni, van ahol azt írják normális, de lehet jele alacsony progeszteron szintnek, gyenge sárgatestműködésnek... épp ezért kezdtem szedni a barátcserjét... csak most megijedtem nehogy többet ártson... de nem akarok még abbahagyni, adok még neki egy kis időd hátha tényleg rendbetesz majd...
Szia huszka! Mi ujság? hogy vagy?
Hát fogalmam sincs, hogy most mi van. Vagy babó, vagyhavi. Két változat van. Valamelyik biztos lesz! Remélem az első változat válik valóra! A keresőbe miért irod be, hogy mi lehet ez a barnázás Nálad?
További ajánlott fórumok: