"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Dorci! mizujs? hallgass csak arra a hangra ;-)
Holnap baba-mama találkozót tartunk két barátnőmmel. Nem tudjátok hol szerezhetnék addig egy babát????:))))
Nem ártana megnézetned magad.
Szijja Jojjo! :)
Képzeld...én talán egyre erősebben vérezgetek :( Nem tudom, ez mi lehet...dokihoz már nem tudok menni, mert holnap nem leszek Egerben és márciustól szabin lesz... így lehet, hogy másik dokihoz kellene ellépni, hogy megnézzen...
hát ebből a szempontból lehet hogy tényleg jobb...
Nekem ez annyiban könnyebb, hogy nem tudom, mikor van pé-m :))) Néha legjobb a tudatlanság :)
szabina1984 :)
Én is szeretnék már olyan pocit, mint nektek van... de egyenlőre némelyik ételtől puffadok és lassan az espumisan gyöngyök részévé válnak a napi étrendemnek :(
így van, mondom az enyémnem 100 Ft darabja...
Jajj és szijja Lia Drága! :))) Boldogságos 14 hetet :)
Ja és úgy döntöttem, hogy nem dolgozom már ma...lusta dög vagyok :)
mi még ott nem tartunk :) én a pé-t nem bírnám kihagyni :) bár decemberben kihagytuk...
Nincs is értelme...a netről már szinte "fillérekért" meg lehet venni. :)
Íriszke...hát én ezt az erőltetést csak azért írtam, mert én is tudom, hogy mennyit számít, ki hogyan és mennyire akarja... Most már csak akkor bújok össze a kis férjecskémmel, ha jól esik...máskor nem, még akkor sem, ha esetleg peteérésem van... ki, milyen :)
szia Huszka! hát kockázatos az biztos, de mondom az én tesztem meg olyan pici, hogy sebész szikével sem lehetne elvágni sztem :)
Na vagyok egy pillanatra...Belly..a tesztfelezés jó ötlet, de én kipróbáltam és olyan bénára sikerült szétvágni, mint állat... görbe lett és iszonyatosan gagyi :) Meg a szűrő is kifordult meg csak a bajom volt vele. Ja és szabász ollóval vágtam... ÉN soha többet nem kockáztatom meg :)
a csik 1,5 mm-en is csík :)
hát igen azt nem érdemes.
csajok, jó ötlet a teszt felezés :) de ha látnátok az én lh tesztjeimet (100 Ft-os)életnagyságban, akkor jó nevetnétek :)) nem tudom van e 3 mm széles...és kb 5 cm hosszú, tehát inkább tesztpálcika mint tesztcsik :))))
Én múltkor a rádióantennát buheráltam alufóliával.Műszaki beállítottságú párom nem kicsit röhögött,mikor meglátta!:)))))
lányok otthonra be kell szerezni ilyeneket: tapétavágó, injekciós tű és pillanatragasztó. Én ezekkel mindent meg szoktam oldani :) a drágám ezt imádja bennem :) azt mondta beleszeretett a szerszámos ládámba :)
amúgy én is hallottam, hogy ketté lehet vágni, sőt a terhességi teszten is gondolkodtam, mármint azokra a vékonyakra gondoltam..
azt elhiszem :D ütné a billentyűt asszem :DDDDDDD
Megvan!!!! Tapétavágó szike!!!!!:))
Szabina???? most hirtelen nem tudom, hogy ki ő?
JA?!:))))))))Ültesd ide,hagy Hoxázzon egy kicsit,attól tuti megnyugszik!:))))
igen, Belly naplójában láttam én is, ránézésre olyan, mint a Lily teszt... hirtelen nem tudnám, hogy mivel vágjam el... de biztosan meg lehet oldani.
Hát,jó éles olló kell hozzá biztos!:)) Én nem használok,de Belly naplójában látta róla képet. Amúgy tök jó ötlet!:)))
Ja,szép a pocid! ÉÉÉééééén is akarok ilyet!!!!!!
dehogy szundi épp ordibál :DDD
csajok! olvastam egy másik fórumon, hogy egy lány (mivel fogyóban volt az lh tesztje és még nem rendelt újakat) félbevágta őket és úgy használta...
nem tudom mennyi vékonyka ez a teszt, de nyilván félbe lehet vágni, ha ő is tudja vagdosni.
Csak egy pénztárcabarát tipp... bár remélem nem sokáig kell már használnia annak aki használja ;)
További ajánlott fórumok: