"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hát ebbe a buta szélbe csak 20 percet voltunk kinn!
Remélem holnap jobb idő lesz!
Te hogy vagy?
Szia Belly!
Én vagyok picit!
sziasztok!
Moki nagyon örülök hogy minden rendben! akkor hatalmas nagy Rizsszemed van már :))
kár hogy nincs fotó :(( de a lényeg hogy jól vagytok :)
köszi megvagyunk, ritkultak a rosszullétek, és a fejfájás sem olyan vészes már.
de jöhetne a jóidő...
most mennem kell, csak ígértem délelőtt, hogy beugrok a hírekkel.
holnap visszaolvasok, mert most már nem lesz időm.
Kitakarítom a pockokat, aztán konyhanagytakarítás...
puszi
és szép estét.
szia Anya!
köszönöm szépen!
ma vagyok 12+1
Sziasztok!
Moki örülök hogy minden rendben!Hányadik héten jártok már?
Sziasztok!
megjöttem a dokitól.
minden eredmény rendben van, Rizs már 52 mm-es :)
képet sajnos nem kaptam :(
bocsi lányok hogy ilyen hol vagyok hol nem, de ez a meló.... na mindegy.
Most rohanok. puszi nektek!
Sziasztok Lányok!:)
Végre van kábel tv-nk:) És még biciklizni is voltunk Fecóval. A Tescot kerestem, de eltévedtünk és mire megláttam a táblát, hogy még egy kilóméter már elfáradtam:))
Én is mentem úgy döntöttem házi munkát megcsinálom legalább a felét!!Este én is vagyok!!
puszi
Molly neked akkor az a ciklus tuti jól sikerült :)
nagyon drukkolok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ne agyalj! Próbáljatok minél többet együtt lenni. Egyébként nekem is volt már olyan, hogy tudtam hogy most nincs jelentőssége hogy együtt vagyunk e, és rossz is volt. Mert ezen gondolkodtam...
Nálam most ami újdonság, hogy sose éreztem a peteérést (emiatt hisztiztem is nektek) és most igeeeeeen! Nagyon. A jobb oldalon fájt egész szombaton és ami még jobb: láttam a nyákot is! Juhéééééj!:))) úgyhogy vas. reggel elkaptuk.:) A hőm meg már kúszik is felfele, 36,6-ról ma reggel már 36,9 volt.:) úgyhogy nekem is jön a beleélős időszak, bár nagyon nem kéne.
szia Nitka!
elvileg nem egy vérvétel lesz, hanem ahogy írtad is a ciklus különböző szakaszaiban nézik! és biztos hogy sokminden kiderül! (remélelhatőleg az hogy minden rendben) de ha vmelyik hormonból kevés van, vagy netán sok, azt tudják kezelni gyógyszerrel és akkor tuti lesz baba! én nem voltam még ilyenen, de ha sokáig nem jön össze menni fogok mindenképpen!
Sziasztok! Helló Belly, Babus!
Kérdezhetnék Tőletek valamit? Volt már valaki hormonvizsgálaton? Én ma voltam vérvételen, de nem tudom, hogy ez egy egyszeri vérvétel, vagy több alakom a ciklus különböző szakaszaiban? Tudnátok segíteni? És hogy kinek mik a tapasztalatai? Segít ez? Derült ki valami? Lett baba? Nagyon köszi mindenkinek előre is! :)