"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Lányok, el kell mennem! Kitartás, türelem:)
Szép délutánt, akciódús estét!
PP
Manócska! Én 21-ére nem várom. Mi újság veled?:)
Bellyke! nem mész az agyunkra! Ez egy hiszti oldal.:) Ha hónap eleje van azért hiszti, ha hónap vége, akkor azért hiszti.:) Ez így megy.:) Olyan ez nekünk mint egy gumiszoba... kiadjuk a feszültséget!:)
Kinem várja március 23-ra?????
Molly remélem is:):)
Gigi puszi és vigyázz te is magadra!!:):)
szia Gigi, vigyázz magadra nagyon, várjuk a képeke, és remélhetőleg meg tudjuk fogadni a tanácsot :))
puszi neked!
Na én elköszönök Csajok!
Vigyázzatok magatokra!
Babásodjatok ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Molly! rég láttalak!
igen, azt mondtam nem beszélek többet a tüneteimről jelekről stb, de ez a következő ciklusra vonatkozik ha most is megjön :) a mostanin már ha agyalok, ha nem úgysem tudok változtatni! ezért most még hisztizek és mindenkinek az agyára megyek :))
igen, tudom muszáj türelmesnek lenni, úgysincs más megoldás, ki kell várni mi lesz a vége :)
csak tudod milyen ez az utolsó pár nap... ez a legrosszabb... te hanyadik napon csináltad egyébként az első tesztet? nem az lh-t hanem a rendeset?
Na sziasztok, ismét bekukk egy kicsit.
Bellyke! Reggel voltam és akkor olvastam, hogy te nem beszélsz magadról többet. Azért örülök, hogy nem tartod be!:))) Nagyon drukkolok!
Én is túl vagyok már a pé-n, elvileg telibekaptuk (többször is) és apa azt mondja, most elkapta.:)
Bár hozzáteszem, szerintem csak azért mondja, hogy ne kelljen dokibácsihoz mennie.:))) be van tojva.:)
No ezen ne is agyalj!!:) Nem jön meg és kész! A tesztelés meg tökmindegy, ha ateszteknek hinnék, meg kidobnám őket 10 perc után akkor még most is csak azt irnám ide, hogy késik, de nem vagyok babás!
Csak magadra hallgass, és várj, legyél nagyon türelmes.
FÁJ??? Akkor szupeer!! Nekem is 7! nappal mensi előtt kezdett fájni. anyunak mondtam, annyit mondodtt, ja lehet hogy megjön... :) NEM!
Előtte soha nem fájt egy héttel előtte, max 3 nappal!
De azért kellenek a gének nem?Mármint ha van ott egy ikres mami akinek van a családjában iker akár a nagyi??
Mondjuk ezalol felvagyunk mentve:):)
az én párom nagyon szeretne ikreket :) mondom nekem egy is bőven elég lesz csak jöjjön már :)
köszi a drukkot, nagyon jól esik! remélem hamarosan jöhetek a jó hírekkel, nagyon szeretnék :))